Latvijas riteņbraukšanas izlases un sacensības ar jauniem auto nodrošinās “Green Motors”

Jau trešo gadu pēc kārtas turpinās veiksmīga sadarbība starp vienu no Latvijas lielākajām individuālajām sporta organizācijām – Latvijas Riteņbraukšanas federāciju – un Latvijas vadošo auto dīleri – Green Motors. Sadarbības rezultātā Latvijas šosejas un MTB riteņbraukšanas izlašu, kā arī vērienīgāko velo pasākumu vajadzībām nodoti divi jauni ŠKODA spēkrati. Foto: Māris Vancevičs.

Jaunā riteņbraukšanas sezona pamazām uzņem savus apgriezienus. Par to liecina arvien vairāk velo cienītāju uz ielām, kā arī sekmīgie Latvijas profesionālo riteņbraucēju starti starptautiskajā arēnā. Jau nākamajā nedēļā ar sacensībām Siguldā sāksies arī Latvijas Riteņbraukšanas federācijas rīkoto sacensību sezona, kas solās būt ļoti spraiga un notikumiem piepildīta.

Nozīmīgs faktors riteņbraukšanas sporta attīstībai ir kvalitatīvi automobiļi, bez kuriem nav iespējami ne panākumi starptautiskajā arēnā, ne arī pašmāju sacensību sarīkošana. Jau trešo gadu pēc kārtas LRF oficiālais auto partneris ir pašmāju kompānija Green Motors.

Šogad LRF rīcībā nodoti divi pilnībā jauni un izcili aprīkoti spēkrati - Škoda Kamiq Monte Carlo un Škoda Octavia Combi.  Viens no tiem paredzēts Latvijas izlašu darba nodrošināšanai, bet otrs būs liels palīgs visu lielāko Latvijas šosejas un MTB riteņbraukšanas rīkošanai. Īpaša loma šiem auto būs drošības nodrošināšanā, kas riteņbraukšanas sportā ir izšķiroša.

LRF prezidents Sandis Āķis: “Personīgi vēlos pateikt lielu paldies “Green motors” vadībai, īpašniekiem un ikvienam kompānijas darbiniekam par mums izteikto uzticības kredītu, kas turpinās trīs gadu garumā. “Green motors” kā partneris ir uzticams ne tikai vārdos, bet arī darbos. Redzot notikumus mūsu valstī, tas tiešām ir retums un vēl vairāk liek novērtēt sadarbību. Esmu pārliecināts, ka arī šajā gadā kopā ar “Green motors” vedīsim mūsu sportistus pretim uzvarām!”

Green Motors vadītāja Andra Sivicka komentārs: ”Būtiski ir apzināties, Latvija var lepoties ar daudz augstas raudzes sportistiem un īpašs lepnums par ikkatru no viņiem. Tajā pat laikā, milzīga nozīme ir sporta attīstībai un jauno talantu audzināšanai, kur svarīgs ir katrs sniegtais atbalsts. Ar gandarījumu ir jāatzīst, jau trešo gadu Green Motors sniegs savu atbalstu uz panākumiem orientētai organizācijai, kuru virza patiesa un pašaizliedzīga degsme. Latvijas Riteņbraukšanas Federācija pilnīgi noteikti var lepoties ar jau izdarītajiem un arī vēl plānos esošajiem darbiem un tieši Federācijas skaidrā nākotnes vīzija, salikumā ar pēdējos gados jau paveikto, ir stabils attīstības garants. Lai labi ripo pretī Olimpiskajam gadam, gan jaunā riteņbraukšanas sezona, gan atbalsta auto!”

Latvijas Riteņbraukšanas federācijai gaidāmais gads solās būt izaicinājumiem bagātīgs. Šogad uzzināsim to, cik riteņbraucēji pārstāvēs Latviju Parīzes Olimpiskajās spēlēs. Nozīmīgākie pašmāju notikumi būs Baltijas čempionāts šosejas riteņbraukšanā un vērienīgais Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens. Kā jauninājums būs piecu sacensību sērija šosejas riteņbraukšanā Biķernieku trasē, ļaujot riteņbraukšanu izbaudīt kā skatāmu un ļoti dinamisku veidu.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044