MTB

Blūmam vēl viena otrā vieta UCI kategorijas sacensībās Kosas salā  

Piektdien Latvijas čempions Mārtiņš Blūms Grieķijai piederošajā Kosas salā izcīnīja otro vietu UCI C1 kategorijas MTB Olimpiskā krosa sacensībās. Cēsinieks arī šoreiz piekāpās tikai Polijas čempionam Bartlomijam Vavakam.

Jau vēstījām par Mārtiņu Blūmu, kurš ceturtdien priecēja Latvijas riteņbraukšanas līdzjutējus ar izcīnīto otro vietu UCI C1 kategorijas sacensībās, kas norisinājās Kosas salā, Grieķijā. Latvietis kā līdzīgs ar līdzīgu cīnījās ar pasaules ranga TOP 10 pozīcijā esošo Polijas čempionu Bartlomiju Vavaku.

Piektdien Blūms un vēl teju 30 elites sportisti sacentās jaunās UCI C1 līmeņa sacensībās. Organizatori, salīdzinājumā ar dienu iepriekš, bija nedaudz pamainījuši trasi. Uz septiņiem apļiem riteņbraucēji pievarēja vairāk nekā 1200 augstuma metru, kas ir gana nopietns pārbaudījums.

Mārtiņš Blūms aizraujošajā distancē izkaroja otro pozīciju, kurā arī sasniedza finišu. Arī šajā reizē Mārtiņš atzina vienīgi poļa Vavaka pārākumu. Trijnieku tikmēr noslēdza vadošais Izraēlas riteņbraucējs Eitans Levī. Mūsu sportists par iegūto otro vietu, saņems 40 UCI pasaules ranga punktus. Šīs bija jau piektās UCI līmeņa sacensības šajā gadā, kur trenera Jāņa Mūsiņa audzēknis kāpis uz goda pjedestāla.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044