BMX

20 Latvijas BMX braucēji Ravelsas trasē turpinās Eiropas kausa sezonu

Sestdien un svētdien Beļģijas pilsētas Ravelsas trasē turpināsies UEC Eiropas kausa BMX riteņbraukšanā sezona. Piektā un sestā posma sacensībās startēs 20 Latvijas junioru, jaunatnes un amatieru grupu sportisti. Foto: Sanda Balode.

Beļģija uzņem četrus Eiropas kausa posmus pēc kārtas. Pirms divām nedēļām trīs dienu garumā Zolderas trasē notika trešā un ceturtā posma sacensības, kurā ar lieliem panākumiem startēja mūsu junioru, jaunatnes un amatieru grupu sportisti. Tikmēr šīs nedēļas nogalē piektais un sestais posms risināsies Ravelsas trasē.

Latviju gaidāmajos posmos pārstāvēs 20 sportisti. Junioru konkurencē iepriekš kluba biedra Kārļa Pedraudža sasniegto (trešā vieta) centīsies atkārtot vai pārspēt centīsies Emīls Mārtiņš Treimanis. Šajā grupā startēs arī Dāvis Jānis Elbrets un jelgavnieks Hugo Ilvis Eihentāls.

Paula Kibare centīsies turpināt sekmīgo sezonas sākumu, kurā gūtas jau divas godalgas. Viens favorītiem B15/16 grupā būs Edžus Treimaņa audzēknis Edgars Langmanis. Līdz šim neuzvarēts krūzeru M40+ ir “Mītavas kumeļu” pārstāvis Ģirts Jonkus, kurš perfekto sēriju ir gatavs turpināt arī šajā nedēļas nogalē.

Sestdien sacensības sāksies pulksten 11:15 pēc Latvijas laika, kad pirmos braucienus aizvadīs jauniešu, junioru, U23 un elites klašu braucēji. Fināli junioru grupā gaidāmi pēc pulksten 14:45. Vakarpusē, no pulksten 16:00, sacensības aizvadīs bērnu un krūzeru kategoriju braucēji. Šāda pat programma paredzēta arī svētdien.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044