BMX

Langmanis un Kibare par augstiem sasniegumiem sportā saņem finansējumu jauno talantu atbalsta programmā

Latvijas Sporta federāciju padome (LSFP) astiprināja rezultātus konkursam par finansējuma piešķiršanu atzīto sporta federāciju jauno talantu atbalsta programmu īstenošanai. Novērtējot sasniegtos rezultātus, finansiālu atbalstu ieguvuši arī BMX riteņbraucēji - Edgars Langmanis un Paula Kibare. 

 Konkursa mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu atzīto sporta federāciju talantīgiem un perspektīviem sportistiem, kuriem ir visaugstākais potenciāls izcīnīt izcilus sasniegumus visaugstākā līmeņa sporta sacensībās, kā arī atsevišķās savu starptautisko federāciju rīkotajās prestižajās sacensības, kuras pielīdzināmas LSFP valsts budžeta līdzekļu sadales augstu sasniegumu sporta kritērijos minētajām sacensībām, ja attiecīgajos sporta veidos netiek rīkoti pasaules vai Eiropas čempionāti.

Finansiālu atbalstu guvuši arī talantīgie Latvijas BMX riteņbraucēji – Edgars Langmanis un Paula Kibare. Abi ir “BMX Rīga/ RRS” pārstāvji, kuru panākumus sekmējis treneris Edžus Treimanis. Šogad Eiropas čempionātā Edgars izcīnīja trešo vietu puišu B16 grupā, bet Paulai Eiropā trešā vieta, bet pasaulē viņa guva piekto pozīciju. Jāatzīmē, ka Edgars arī šogad dominēja UEC Eiropas kausa posmos. Pērn abi sportisti izcīnīja triumfus Eiropas čempionātā 15 gadīgo grupās. Novēlam abiem sportistiem panākumus arī junioru grupā. 

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044