BMX

36 Latvijas sportisti Francijā aizvadīs UEC Eiropas kausa posmus BMX

Nedēļas nogalē Francijas pilsētā Sarrians norisināsies UEC Eiropas kausa BMX riteņbraukšanā trešā un ceturtā posma sacensības. Tajās piedalīsies arī 36 Latvijas sportisti. Lielākajai daļai no tiem šīs būs pirmās oficiālās sacensības šosezon.

Sarrians trasē Eiropas kausa posmi norisinājušies jau vairākas sezonas pēc kārtas. Šogad sacensības norisinās neilgi pirms Tokijas Olimpiskajām spēlēm. Elites vīru un dāmu grupās liela daļa vadošo braucēju, kurus sagaida starts Tokijā, izlaiž šīs sacensības, lai lieki neriskētu pirms atbildīgā starta. Francijā neredzēsim arī abus Latvijas BMX olimpiešus – Vinetu Pētersoni un Helviju Babri. Abi aizvada mērķtiecīgu treniņprocesu, lai būtu maksimāli gatavi uz jūlija beigām.

Mūsu valsti Eiropas kausa trešajā un ceturtajā posmā pārstāvēs 36 sportisti. Pārliecinoši lielākā daļa no tiem startēs jaunatnes grupās. Savās grupās starp favorītiem noteikti būs – Edgars Langmanis, Hugo Ilvis Eihentāls, Kristers Apels, Paula Kibare, Paula Zavinska, Anna Pedraudze un Patriks Krauklis. Junioru konkurencē redzēsim – Ivaru Svarinski, Emīlu Mārtiņu Treimani, Mārtiņu Zadraku un Kārli Pedraudzi.

Sacensību sākums sestdien un svētdien no pulksten 09:50.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044