MTB

31. jūlija “Ikšķiles MTB velobrauciens 2021”

Ņemot vērā Ministru kabineta precizētos noteikumus un atceļot vecuma ierobežojumus, no kāda bērni var piedalīties sporta sacensībās ārpus telpām, esam atvēruši arī pieteikšanos bērnu distancēm.

Sacensības noritēs atbilstoši valstī noteiktajiem vīrusa Covid-19 ierobežojošajiem noteikumiem konkrēto sacensību laika periodā. Pasākuma apmeklētāju/sportistu limiti, kā arī kustības ierobežojumi sacensību centrā, starta laiki un citi saistošie noteikumi var tik precizēti tuvojoties sacensību dienai, tāpēc jau šobrīd velomīļotāji var pieteikties sev ierastai distancei:

  • Maratona distance, kur 16 km aplis būs jābrauc trīs reizes, kopā nobraucot 48 km;
  • Pusmaratona distances dalībniekiem būs jābrauc divi apļi, kopā veicot 32 km;
  • Ģimenes distancē – dalībniekiem ir paredzēti 12 km (viens aplis);
  • Pašiem mazākajiem dalībniekiem tiks organizēts Bērnu velobrauciens 300 – 800 m garumā, kur finišā katrs bērns saņems piemiņas medaļu.

Lūdzu ņemiet vērā izmaiņas sacensību nolikumā. Būtiskākās no tām zemāk:

  • Sacensību centrs būs atvērts un reģistrācija sāksies no plkst. 09:00 Zilo kalnu distanču slēpošanas trases starta laukumā;
  • 10:00 starts tiks dots Bērnu distances dalībniekiem;
  • 11:00 startēs Ģimenes distance;
  • 13:00 sacensības uzsāks Maratona unPusmaratona distances veicēji.

Dalībnieku un pavadošo cilvēku ievērībai!

  • Lai izņemtu starta numurus, katras distances dalībniekiem sacensību centrā jāierodas atbilstoši dienas kārtībā noteiktajiem laikiem. Lai piedalītos sacensībās, dalībniekiem nav jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas sertifikāts vai tā izslimošanas apliecība.
  • Sacensībās varēs piedalīties tikai tie dalībnieki, kuri būs iepriekš reģistrējušies www.sportlat.lv mājas lapā un veikuši dalības apmaksu. Norādes zemāk.
  • Visiem dalībnieku pavadošajiem cilvēkiem un skatītājiem pie ieejas sacensību centrā ir jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas sertifikāts vai izslimošanas apliecība.
  • Dalībnieku skaits visās distancēs ir ierobežots: Maratona distancē – 135 dalībnieki; Pusmaratona distancē – 270 dalībnieki; Ģimenes braucienā– 135 dalībnieki; Bērnu distancē – 100 dalībnieki.
  • Bērnu distances dalībnieku pavadošām personām ir jābūt ar derīgu Covid-19 vakcinācijas sertifikātu vai izslimošanas apliecība!

Bez individuālās konkurences norisināsies arī komandu cīņas abās garākajās distancēs Maratonā un pusmaratonā, kur komandā var būt septiņi dalībnieki, no kuriem vērtējumā ies četri labākie. Līdz ar to arī komandas ir aicinātas komplektēt sastāvus un pietiekties velobraucienam, lai cīnītos par kausiem un sponsoru balvām.

Kā ierasts, Ogres novada iedzīvotājiem ir izdevīgāka pieteikšanās ar zemāku dalības maksu, ja reģistrēšanās notiek Tūrisma informācijas centrā Ikšķilē, Birzes ielā 33 un "Nesēdimājās" velosipēdu darbnīcā Ogrē, Mālkalnes prospektā 26.

Sacensību nolikums: https://www.sportlat.lv/sacensibas/1520/ikskiles-mtb-velobrauciens-2021/nolikums

“Online” reģistrēšanās: https://www.sportlat.lv/sacensibas/1520/ikskiles-mtb-velobrauciens-2021/registracija

Dalībnieku saraksts: https://www.sportlat.lv/sacensibas/1520/ikskiles-mtb-velobrauciens-2021/saraksts

Kartes: https://www.sportlat.lv/sacensibas/1520/ikskiles-mtb-velobrauciens-2021/kartes

Informāciju sagatavoja: sacensību organizators, Jānis Dreiškins t. +371 29485569

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044