MTB

“Vivus.lv MTB Maratons 2021” sezona noslēgsies Baldonē

Sestdien, 2.oktobrī, Riekstukalnā noslēgsies “Vivus.lv MTB Maratons” 2021.gada sezona. Sezonas izskaņā noskaidrosim ātrākos velosportistus noslēdzošajā, 7.posmā, kā arī uzzināsim šīs sezonas kopvērtējuma līderus visās distancēs un grupās. Līdz ar to noslēgsim Vivus.lv MTB maratona sezonu jau 15.reizi!

Organizatori būs sarūpējuši aizraujošu distanci ikvienam sporta draugam. Aicinām uz Baldones Riekstukalnu visus velosportistus un aktīvos kalnu divriteņu sporta entuziastus doties “HRX” maratona un “Latvijas Valsts Meži” (LVM) pusmaratona distancēs, kamēr jaunākie braucēji izkops savas velo prasmes “Baltais” pusaudžu distancē. Bet lai pamēģinātu noķert MTB sacensību sajūtu piedāvājumā arī Johnny Blooms velobrauciens, kas būs īsākā trasē un mazliet vieglākā trasē. Lai pieteiktos sacensībām, sava dalība jāreģistrē www.mtb-maratons.lv mājaslapā, norādot sev izvēlēto distanci. Ar precīziem distanču garumiem var iepazīties mājaslapā.

Sacensību dienā dalībniekiem numuru izņemšana “HRX” maratona,  “Baltais” pusaudžu “Cido” bērnu un “Johnny’s Blooms” distancēm sāksies plkst. 8.30. Savukārt, “Latvijas Valsts Meži” pusmaratona distances dalībnieki numurus varēs izņemt no plkst. 9.30 līdz 11.15.

Pirmie trasē dosies “Baltais” pusaudžu distances sportisti - plkst. 10.00, kam drīz sekos “Johnny’s Blooms” velobraucēji, bet plkst.11.00 starts tiks dots pašiem mazākajiem “Cido” bērnu braucienam. “Latvijas Valsts Meži” pusmaratona distances starts paredzēts plkst. ap 11.45. Sīkāk ar dienas kartību var iepazīties sacensību mājaslapā http://www.mtb-maratons.lv

Vai garākajā HRX maratona distancē uzvaru kopvērtējumā izcīnīs sezonas kopvērtējuma līderis Oskars Muižnieks? Iespējams, dāmu konkurencē nepārspēta paliks līdzšinēja sezonas līdere Beāte Kovgere? Vai Ģirtam Civrelim izdosies uzvarēt arī Latvijas Valsts meži pusmaratona distancē? Uz starta dosies visi sezonas līderi, līdz ar to būs aizraujošs sezonas noslēgums, kurā tad noskaidrosim ātrākos braucējus! Gaidīsim tevi Baldonē!

Vivus.lv MTB Maratons ir “Normāls” kalnu divriteņu maratons Latvijas un Igaunijas mežos, kas piedāvā dalībniekiem iespēju būt dabā maratona vai pusmaratona distancēs jau 15 gadus. Šogad Vivus.lv MTB Maratons norisinās 7. posmos Latvijā un Igaunijā.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044