“MyCabin” ziedo 2000 EUR Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas fonda attīstībai  

Ļoti nozīmīgu ieguldījumu šogad izveidotajam Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas fondam devusi pašmāju kompānija “MyCabin”, kas veikusi ziedojumu 2000 EUR apmērā, kā arī atbalstīs fondu ar 150 EUR par katru pārdoto māju. “MyCabin” šim lieliskajam piemēram aicina sekot arī citus Latvijas uzņēmumus.

 Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas fonds izveidots ar mērķi atbalstīt jaunos un talantīgos šosejas un MTB braucējus. Atbalsts nepieciešams jauniešu, junioru un U23 vecuma grupu šosejas un MTB riteņbraukšanas izlašu sportistu dalībai starptautiskajās treniņnomentēs, sacensībās, kā arī konkurētspējīga inventāra iegādei. Šī brīža situācija ir tāda, ka jaunie talanti bieži vien nespēj piepildīt savu potenciālu, jo finansiālu apsvērumu dēļ nav iespējams piedalīties konkurētspējīgās starptautiskās sacensībās un nometnēs. Arī inventārs mūsu sportistiem ievērojami atpaliek no sāncenšiem citās Eiropas valstīs. Valsts atbalsta iespējas arī ir ļoti ierobežotas.

Fonda izveidotāja un administratore ir Latvijas Riteņbraukšanas federācija. Atbalstu fondam sniedz ikviens riteņbraucējs, kurš piedalās LRF kalendārā esošās sacensībās, kā arī paši sacensību rīkotāji. Iespēja ziedot ir ikvienam indivīdam, kā arī uzņēmējiem.

Pirmo lielo ziedojumu sniegusi pašmāju kompānija “MyCabin”, kas jaunatnes fondu atbalstījusi ar vērienīgu ziedojumu – 2000 EUR apmērā. Papildus tam “MyCabin” arī ziedos 150 EUR par katru kompānijas pārdoto māju. “MyCabin” vadītājs Ģirts Draugs “VeloExpress” Latvijas un Lietuvas čempionāta apbalvošanas ceremonijā svinīgi pasniedza čeku 2000 EUR vērtībā Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidentam Sandim Āķim.

“MyCabin” vadītājs Ģirts Draugs: “Man ir patiess gods būt līdzās šim nozīmīgajam projektam. Tieši pateicoties riteņbraukšanai es esmu tas, kas es esmu, un tieši tādēļ apzinos, cik svarīgs ir šis atbalsts jaunajiem riteņbraucējiem, kuri iegulda lielu un smagu darbu savā izaugsmē. Te nav runa tikai par sportiskajiem sasniegumiem nākotnē, te ir runa par personībām, kādas izveidosies izejot šo nozīmīgo dzīves posmu. Ir mērķi un lai tos sasniegtu ir jāiegulda liels darbs un pats svarīgākais, ir jābūt atbalstam! Es ticu, ka riteņbraukšana rada lieliskas un spēcīgas personības, tādēļ aicinu visus sekot līdzi LRJF attīstībai un pats galvenais, atbalstīt to!

Latvijas jaunie riteņbraucēji, viņu treneri augstu novērtē veikto ziedojumu, aicinot šim piemēram sekot arī citus Latvijas uzņēmējus, kuriem rūp talantīgo un mērķtiecīgu jaunatnes sportistu ceļš pretim augstākajām virsotnēm.

Ziedot iespējams mājaslapā www.lrjfonds.lv.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044