Trešdien Biķerniekos notiks 70 kilometru garā “BSC Group” lielā balvu  

Šīs nedēļas trešdienā, 28. jūlijā, Biķernieku trasē notiks 70 kilometru garais “BSC Group” velobrauciens šosejas riteņbraukšanā. Dalībnieku pieteikšanās aizraujošajām sacensībām iespējama līdz sacensību dienas rītam portālā bulta.lv/bsc. Foto: Kaspars Suškevičs. 

Šosejas riteņbraukšanas sacensību sezona Latvijā ir pamatīgi ieskrējusies. Vēl daudzi un ļoti aizraujoši starti atrodas priekšā. Viens no tiem notiks šīs nedēļas trešdienā, 28. jūlijā. Biķernieku trasē turpināsies “Biķernieku apļi” ar ļoti aizraujošo un azartisko “BSC Group” lielo balvu.

Sacensību rīkotāji būs parūpējušies par 70 kilometru garu un dinamisku sacīksti. Papildus azartu radīs sponsoru starpfiniši, kā arī lieliska mūzika no DJ Kārļa Blumfelda. Sacensību sākums gaidāms pulksten 19:00. Ātrākie tiks noteikti kopumā deviņās vecuma grupās.

Sacensībās piedalīties aicināti junioru, amatieru, elites vīriešu, kā arī sieviešu kategoriju braucēji. Tiks dots kopējais starts, bet tie dalībnieki, kuri tiks noķerti pa apli sacensības varēs turpināt līdz līderu finišam. Absolūtajā vērtējumā vīriešiem un sievietēm pirmo sešu vietu ieguvēji saņems arī naudas balvas, kā arī pārsteigumu balvas no sacensību atbalstītājiem.

Mājaslapā www.bulta.lv/bsc atrodams nolikums un cita aktuālā informācija. Sacensību rīkotāji informē, ka dalībniekiem ir jāievēro savstarpējās distancēšanās nosacījumi pirms starta (neieskaitot stāšanos starta koridorī) un pēc finiša. Rīkotāji parūpēsies par roku dezinfekcijas līdzekļiem un ievēros visus valstī noteiktos ierobežojumus.

Sacensības rīko biedrība “EVELO Team” sadarbībā ar Latvijas Riteņbraukšanas federāciju. Atbalstītāju pulkā – “BSC Group”, “Evelostore.com”, veikals “Fans”, “Song Wash” automazgātuve, “Eleven sportswear”, “Koblenz” drošība, “Vēvers”, “Citybee”, “SIS” sporta uzturs, “Puķu kurjers”, “Red Bull”.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044