CFA un Master grupu sportisti aicināti pieteikties dalībai UCI Pasaules Gran Fondo  čempionātam  

Latvijas Riteņbraukšanas federācija aicina Latvijas šosejas riteņbraukšanas Cycling for all un Master licenču īpašniekus, kuri vēlas startēt no 6. – 10. oktobrim Bosnijā un Hercegovinā gaidāmajā UCI pasaules čempionātā Gran Fondo reģistrēties, nosūtot brīva veida pieteikumu uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Šī gada UCI pasaules čempionātu Gran Fondo šosejas riteņbraukšanā uzņems Bosnija un Hercegovina. Pasaules čempiona tituli tiks noskaidroti gan grupas, gan arī individuālajā braucienā. Grupas brauciena sacensību distance solās būt kāpumiem ļoti bagātība.

Sportistiem iespēja kvalificēties nozīmīgajām sacensībām ir vairākos veidos. Pirmais no tiem – iekļūšana labāko 20% skaitā 2020. un 2021. gadā notikušajās UCI Gran Fondo kalendārā iekļautajās pasaules sērijas sacensībās no visiem pieteiktajiem dalībniekiem.

Papildus automātiska iespēja startēt ir visiem Latvijas CFA un Master grupu čempioniem gan individuālajā, gan arī grupas braucienā.

Trešā iespēja kvalificēties ir, saņemot, LRF piešķirtās papildus kvotas. Kopumā sportisti varēs saņemt līdz 20 kvotām (10 vīriešiem un 10 sievietēm).

LRF aicina CFA un Master licenču īpašniekus, kuri nav kvalificējušies pēc UCI Gran Fondo pasaules tūres sacensībām, bet vēlas startēt prestižajās sacensībās pieteikties, rakstot brīva veida pieteikumu uz epasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Latvijas čempioni grupas un individuālajos braucienos tiks pieteikti automātiski, bet atlikušās 20 kvotas tiks sadalītas, ņemot vērā sportisko principu, vietu Latvijas kausa kopvērtējumā. Apzinot dalībniekus, LRF patur iespēju papildus kvotas sadalīt dažādām vecuma grupām.

Detalizēti ar atlases noteikumiem var iepazīties ŠEIT:

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044