MTB

25. februārī notiks LVM MTB maratona Siguldas trases tiešsaistes sacensības Rouvy programmā

Nākamās nedēļas ceturtdienā pulksten 19:00 ikviens interesents aicināts piedalīties Latvijas valsts mežu MTB maratona Siguldas posma sacensībās tiešsaistē Rouvy programmā. Sacensībām pieslēgties varēs ikviens Rouvy programmas lietotājs. Paralēli notiks arī studija, kurā tiešsaistē viesosies virkne interesantu viesu.

Laikā, kad ārā valda ziema daļa velo cienītāju treniņus aizvada uz saviem velo trenžieriem. Lai treniņš būtu interesantāks, tiek lietotas populārākās digitālās programmas – “Zwift” un “Rouvy”. Tajās iespējams sevi salīdzināt ar citiem braucējiem, kā arī rīkot sacensības.

Otro gadu pēc kārtas Igo Japiņa sporta aģentūra aicina ikvienu velo cienītāju, izmanto velo trenažieri un  lieto “Rouvy” programmu uz Latvijas valsts mežu MTB maratona Siguldas posma sacensībām. Trase ir svaigi uzfilmēta un tā ļaus izbaudīt Siguldas apkaimes kāpumus un nobraucienus. Distances gopgarums būs ap 35 kilometriem.

Brauciens norisināsies nākamās nedēļas ceturtdienā plkst. 19:00. Tuvāko dienu laikā “Rouvy” platformā tiks izveidotas gaidāmās sacensībās. Tieši tur arī būs iespējams tām bezmaksas reģistrēties. Dalība braucienā būs bezmaksas.

Absolūtais uzvarētājs saņems bezmaksas dalību uz visiem 2021. gada Latvijas valsts mežu MTB   maratona sezonu, otrās vietas ieguvējs tiks pie dalības Latvijas Riteņbraucēju Vienības braucienā, bet trešās vietas ieguvējam balvā dalība “Toyota” Rīgas velomaratonā.

Lai sacensības būtu interesantākas kā braucējiem, tā skatītājiem, tās tiks pārraidītas video tiešraidē Igo Japiņa sporta aģentūras Facebook lapā. Tiešraidē viesosies interesanti viesi, kuru vidū būs gan profesionāli šosejas riteņbraucēji, gan arī organizatori, LVM MTB dalībnieki un citas interesantas personības.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044