MTB

Svētdien Carnikavā notiks aizraujošā “VeloExpress” Latvijas kausa 3. posms MTB

Šīs nedēļas svētdienā, 12. jūnijā, Carnikavā notiks “VeloExpress” Latvijas kausa trešais posms MTB Olimpiskajā krosā. Sacensību organizatori parūpējušies par ļoti dinamisku un reizē plašai auditorijai pieejamu trasi. Pieteikšanās turpinās mājaslapā www.bulta.lv/xco.

Jaunizveidotais “VeloExpress” Latvijas kauss MTB Olimpiskajā krosā ar pirmajiem diviem posmiem iesācies Ogrē un Daugavpilī. Straujajam sezonas startam jau šīs nedēļas nogalē sekos sezonas trešais posms. Lieli un mazi velo cienītāji aicināti uz Ādažu novada Carnikavu, kur esošajā “Zibeņu” trasē gaidāmas aizraujošas un sportiskas cīņas.

Posmu organizē Latvijas Riteņbraukšanas federācija un biedrība “ĀdažiVelo”. Tieši “ĀdažiVelo” aktīvie ļaudis salīdzinoši īsā laikā gana pauguraino “Zibeņu” trasi ir padarījuši vēl baudāmāku un tehniski sarežģītāku. Šeit sevi apliecināt iespēja būs gan tiem, kuriem patīk tehniski sarežģītākas trases, gan arī tiem, kuri vēlas izmēģināt spēkus pasaulē prestižākajā kalnu riteņbraukšanas disciplīnā.

Ātrākie tiks noteikti kopumā 17 vecuma un meistarības grupās elites, U23, amatieru, senioru un jaunatnes grupās. Jaunums būs hobija klases brauciens pēc jaudīgā elites, U23 un jaunāko amatieru grupu starta. Pirmais starts jaunatnes un cienījamāko senioru grupu braucējiem gaidāms pulksten 11:00, bet elites, U23, CFA un Master1 grupu starts būs plkst. 13:00.

Viena apļa garums ir 4,3 kilometri. Trase iet pa taciņām kuras papildina asāki nobraucieni, tramplīni ar iespēju tos apbraukt un citi pārbaudījumi. Šī trase, salīdzinot ar Ogri, būs ar nedaudz mazāk mākslīgajiem šķēršļiem, tomēr tā pavisam noteikti ir fiziski prasīga un ļoti dinamiska.

Reģistrācija Carnikavas posmam turpinās interneta vietnē www.bulta.lv/xco.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044