MTB

Sestdien Siguldā notiks Latvijas valsts mežu MTB maratona trešais posms

Valsts vērienīgākā velo seriāla – Latvijas valsts meži MTB maratona – trešais posms jau šīs nedēļas sestdienā, 18. jūnijā, notiks Siguldas novada Krimuldā. Organizatori parūpējušies par ļoti aizraujošām distancē, kas ļaus izbaudīt Gaujas senlejas burvību. Pieteikšanās Siguldas posmam iespējama mājaslapā velo.lv.

 Siguldas posms Latvijas valsts mežu MTB maratonā iekļauts jau no pašiem pirmsākumiem. Iesaistoties vietējiem velo entuziastiem, tostarp arī novada domes priekšsēdētājam Uģim Mitrevicam, pēdējos gadus tieši Siguldas trases atzītas par vienām no aizraujošākajām MTB maratona distancēm Latvijā. Trašu veidotāji lieliski spējuši izmantot Gaujas senlejas sniegtās iespējas, dalībniekiem piedāvājot paugurainas un ļoti dinamiskas trases.

Šajā gadā Siguldas posms notiks sestdien, 18. jūnijā. Starta centrs izveidots Siguldas novada Krimuldā, vietā kur pērn tika sarīkots Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens. Dalībniekiem tiks nodrošināta plaša autostāvvieta, dažādas aktivitātes sacensību centrā, bet galvenais uzsvars likts un ļoti aizraujošām trasēm.

Dalībniekiem ir iespēja izvēlēties starp 50 kilometru garo “Toyota Gravel” distanci, kas pa grants un meža ceļiem vedīs aplī gar Gauju uz Inciemu, Turaidas skolu un citām interesantām un skaistām vietām. “Lielbāta” Tautas brauciens būs 29 kilometru garumā, tomēr trase neliks vilties nevienam dalībniekam. Tehniskas taciņas, gari un baudāmi kāpumi un elpu aizraujoši nobraucieni. Tas viss Siguldas posmā. Tiem, kuri nevēlas sacensties par rezultātu ļoti piemērota būs 18,2 kilometru garā “Mammadaba” Veselības distance. Bet mazie pedāļu minēji varēs izmēģināt spēkus azartiskajos “Maxima” bērnu braucienos (200 – 1500m)

Pieteikšanās ērti pieejama mājaslapā velo.lv. Tur atradīsi arī nolikumu, distanču karti, sacensību rezultātus un citu informāciju. Posma galvenie atbalstītāji – Latvijas valsts meži un Siguldas novada pašvaldība.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044