Riteņbraukšanas veidu tiesnešu apmācībai un eksāmenam aicināti pieteikties interesenti

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) tiesnešu kolēģija aicina pieteikties riteņbraukšanas viedu esošos un topošos tiesnešus, kuriem aprīļa mēnesī būtu interese apgūt apmācību un kārtot tiesnešu kategoriju eksāmenu.  Pieteikšanās iespējama līdz 20. martam.

Tuvojas pavasaris, kas nozīmē, ka tālu vairs nav jāgaida arī jaunās velo sezonas sākums dažādos riteņbraukšanas veidos. Vēl aizvadītā gada izskaņā notika Latvijas Riteņbraukšanas federācijas tiesnešu kolēģijas sēde, kuras laikā par jauno kolēģijas priekšsēdētāju tika apstiprināts Vladislavs Sokolovs.

LRF tiesnešu kolēģija aicina gan esošos, gan, iespējams, topošos riteņbraukšanas veidu tiesnešus un vienkāršus velo cienītājus pieteikties tiesnešu apmācībai un tam pēc noteikta laika sekojošajam eksāmenam.

Apmācības norise jaunajiem tiesnešiem plānota 27. aprīlī, bet divas dienas vēlāk, 29. aprīlī, gaidāma gan esošo, gan jauno tiesnešu apmācība. Eksāmeni gaidāmi tuvāko nedēļu laikā pēc apmācībām.

Interesentus, kuri vēlas apgūt pamatapmācību, lai sagatavotos eksāmenam, aicinām pieteikties līdz 1. aprīlim. Pieteikšanās iespējama elektroniski, rakstot uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Pieteikumā lūgums norādīt kuram riteņbraukšanas veidam, vēlaties saņemt apmācību un kārtot eksāmenu.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044