Trešdien norisināsies bezmaksas bērnu riteņbraukšanas sacensības “Rīgas lielā balva”  

Nākamās nedēļas trešdienā, 4. augustā, Biķernieku trasē norisināsies otrās “Rīgas lielās” balvas sacensības bērniem un jauniešiem. Pateicoties Rīgas domes atbalstam, visiem dalībniekiem sarūpēta bezmaksas dalība. Pieteikšanās līdz 3. augustam iespējama mājaslapā www.bulta.lv/riga. Foto: Kaspars Suškevičs. 

Latvijas Riteņbraukšanas federācija turpina veiksmīgu sadarbību ar Rīgas domi, rīko jau otrās bērnu un jaunatnes bērnu riteņbraukšanas sacensības “Rīgas lielā balva”. Pasākums norisināsies Biķernieku trasē, kas ir viena no drošākajām un sportiskākajām norises vietām Latvijas galvaspilsētā.

“Rīgas lielā balva” notiks jau trešdien, 4. augustā. Sacensībās piedalīties var ikviens jaunais rīdzinieks un pilsētas viesis. Vienīgais priekšnosacījums ir velo aizsargķivere. Bērnu braucieni sāksies pulksten 11:00. Tajos piedalīties aicināti bērni vecumā no 3 – 11 gadiem. Atkarībā no vecuma grupas, mazie pedāļu minēji veiks no 500 metriem – 2 kilometriem. Katrs mazais pēc finiša tiks aicināts uz lielās skatuves saņemt pārsteiguma balviņas no atbalstītājiem.

Pulksten 14:00 norisināsies jaunatnes aizraujošais kritērija brauciens pa nepilnus 2 kilometru garo apli. Šīs būs ļoti skatāmas un dinamiskas sacensības.

Pieteikšanās “Rīgas lielās balvas” sacensībām notiek mājaslapā www.bulta.lv/riga. Tur atrodams arī nolikums. Sacensības organizē Latvijas Riteņbraukšanas federācija ar Rīgas domes atbalstu.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044