Riteņbraukšanas veidu treneri un sportisti 16. novembrī aicināti piedalīties praktiskajos kursos par vispārējās fiziskās sagatavotības uzlabošanu starpsezonā

Biedrība “Murjāņu sporta klubs “Barons”” sadarbībā ar Murjāņu Sporta Ģimnāziju un Latvijas Riteņbraukšanas federāciju aicina riteņbraukšanas sporta trenerus, speciālistus un sportistus piedalīties tiešsaistes praktiskajās apmācībās par tēmu: “Vispārīgās fiziskās sagatavotības uzlabošana starpsezonā. Biežākās kļūdas un problemātika, kas saistīta ar nepietiekošu muguras un vēdera preses nostiprināšanu.”

Norises laiks: 2021.gada 16. novembrī plkst.18:30-20:00 Zoom platformā.

Apmācību programmā:

  1. Biežākās problēmas ar kurām saskaras jauniešu un junioru vecuma sportistu treneri uzsākot mācības Murjāņu sporta ģimnāzijā.
  2. Fizioterapeita piedāvātie risinājumi un vingrinājumu komplekss muguras un vēdera preses muskulatūras nostiprināšanai.
  3. Praktiski vingrinājumi, kurus izpildīs MSĢ audzēkņi fizioterapeita uzraudzībā.
  4. Fizioterapeita ieteikumi vingrinājumiem visas sezonas garumā.
  5. Jautājumi un atbildes.

Pieteikšanās iespējama nosūtot pieteikumu ar Vārdu, Uzvārdu un norādi par nepieciešamību saņemt sertifikātu uz epastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 2021.gada 15. novembrim (ieskaitot). Dalībnieki saņems uzaicinājuma saiti uz zoom platformu.

Dalība apmācībās bez maksas.

Dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 2 stundu apjomā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

 

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044