Klismets un Ermane-Marčenko uz pjedestāla velokrosa sacensībās Igaunijā

Sestdien Igaunijas pilsētā Piritā aizvadīts “RMW Transport” seriāla velokrosā (cyclocross) posma sacensības, kurās līdztekus igauņu velokrosistiem startēja arī virkne latviešu. U23 vīru grupā trešo vietu izcīnīja “MSĢ” komandas pārstāvis Kārlis Klismets, kamēr šajā pat grupā dāmām otrā vieta Evelīnai Ermanei-Marčenko.

 Igaunijā rudens periodā sekmīgi iesācies “RWM Transport” seriāls velokrosā, kas ik posmu pulcē ap 200 dalībnieku sākot no bērniem līdz senioriem. Regulāri šajā seriālā startē arī virkne Latvijas sportistu, no kuriem vairākiem arī izdevies kāpt uz goda pjedestāla.

Sestdien pie Piritas velodroma norisinājās kārtējais posms ar virkni Latvijas velokrosistiem dalībnieku vidū. Visvairāk (seši) mūsu braucēji startēja stundu garajā braucienā, kur sacentās elites, U23 un junioru grupu sportisti. Kārlis Klismets, startējot ar īrētu velosipēdu, pēc ne tik sekmīga starta, turpmākajā distancē cīnījās ļoti atzīstami. Mūsu sportists U23 vīru grupā izcīnīja trešo vietu 12 dalībnieku konkurencē. Grupas uzvarētājam Jozepam Mesi, “MSĢ” riteņbraucējs piekāpās par 3 minūtēm un 51 sekundi, kamēr otrās vietas ieguvējs Marions Milisters finišā bija ātrāk par 1 minūti un 6 sekundēm. Absolūtajā ieskaitē Kārlim desmitā vieta, kamēr nepārspēts palika juniors Franks Ārons Ragilo.

Pārējo Latvijas sportistu rezultāti:

U23 grupā – Roberts Andersons (“Velshops”) 6. vieta

Elitē – Kristaps Kipurs 4. vieta

Elitē – Andris Gavrikovs 6. vieta

Elitē – Edijs Strēlis (“Veloshops”) 8. vieta

Elitē – Sandis Lūsis 9. vieta

Dāmu U23 grupā Evelīna Ermane-Marčenko no “ZZK” sasniedza otro vietu. Uzvarētājai Elinai Tasanei no Vīlandes piekāpās par 1 minūti un 27 sekundēm.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044