Liela interese par Valda Berķa vadīto praktisko lekciju –  VFS vingrinājumi starpsezonā

Pirms valsts svētkiem 59 treneri un riteņbraukšanā iesaistītie tiešsaistē piedalījās “RV Phsysio” fizioterapeita Valda Berķa vadītajā praktiskajā nodarbībā par vispārējās fiziskās sagatavotības uzlabošanu starpsezonā.

Ar mērķi pievērst papildus uzmanību vispārējās fiziskās sagatavotības nozīmei un dot vērtīgus padomus, sporta klubs “Barons” sadarbībā ar Murjāņu sporta ģimnāziju un Latvijas Riteņbraukšanas federāciju rīkoja treneru un riteņbraukšanas veidā iesaistīto praktiskos kursus.

Tos pasniedza riteņbraukšanas saimē labi zināmais fizioterapeits Valdis Berķis, Speciālists ikdienā strādā “RV Phsysio” centā, kā arī karjeras laikā bija fizioterapeits profesionālajās riteņbraukšanas komandās, no kurām visilgākais laiks pavadīts Marseļas pro kontinentālajā vienībā. Valdis daudz laika veltījis arī vispārējās fiziskās sagatavotības vingrinājumiem, kas palīdzētu tieši riteņbraukšanas veidu treniņiem.

Praktiskajā apmācībā, kuras tiešsaistē skatījās un līdzi vingroja kopumā 59 treneri un sporta veidā iesaistītie, Valdis Berķis sadarbībā ar Murjāņu sporta ģimnāzijas riteņbraukšanas nodaļas audzēkņiem demonstrēja virkni praktisku vingrinājumu. Tika demonstrēti risinājumi un vingrinājumu komplekss muguras un vēdera preses muskulatūras nostiprināšanai. Apmācības dalībnieki saņēma fizioterapeita ieteikumus vingrinājumiem visas sezonas garumā.

Treneri saņems sertifikātus par dalību kursos, iegūstot arī divas akadēmiskās stundas. Nākamajā nedēļā uz savām e-pasta adresēm treneri saņems gan sertifikātu, gan arī video materiālu ar vingrinājumiem.

Semināra tehnisko atbalstu sniedza “SPIIKIIZI Studija”. Tiešsaistes konferenču producēšanas un vebināru studiju telpas Kr.Valdemāra ielā 17a, Rīgā.

Kontaktiem: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.., 27653136.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044