Latvijas Riteņbraukšanas federāciju uz priekšu vedīs “Virši” degviela

Viena no panākumiem bagātākajām sporta organizācija mūsu valstī – Latvijas Riteņbraukšanas federācija – uzsākusi sadarbību ar pašmāju degvielas un alternatīvo enerģijas avotu tirgotāju AS “Virši”. Sadarbības ietvaros tiks sniegts degvielas atbalsts gan pašmāju sacensību organizēšanai, gan izlašu darba nodrošināšanai.

 Jau aprīļa sākumā Latvijā tiks atklāta ilgi gaidītā riteņbraukšanas sacensību sezona. Tā solās būt notikumiem bagātīga un piepildīta visos riteņbraukšanas veidos. Starpsezonā Latvijas Riteņbraukšanas federācija paveikusi apjomīgu darbu, lai pašmājās ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam būtu iespējams piedalīties kā dalībniekam vai līdzjutējam kvalitatīvi organizētās šosejas, MTB vai BMX riteņbraukšanas sacensībās.

Būtisks faktors drošai sacensību norisei un izlašu darba nodrošināšanai ir kvalitatīvai degvielai. Šajā gadā LRF ir uzsākusi sadarbību ar pašmāju degvielas un alternatīvo enerģijas avotu tirgotāju “Virši”. Jau iepriekšējos gadus “Virši” sevi apliecinājuši kā sociāli atbildīgs uzņēmums, kas iestājas par veselīgu dzīvesveidu, attīstību un kustību. Ilgu laika periodu “Virši” snieguši atbalstu SEB MTB maratonam un jaunatnes riteņbraukšanas klubam “Belo Cycling project”.

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas ģenerālsekretārs Toms Markss: “Latvijas riteņbraukšanas kuplā saime ir patiesi gandarīta par uzsākto sadarbību ar tik spēcīgu un sevi apliecinājušu Latvijas kompāniju kāda ir “Virši”. Degvielas atbalsts līdztekus transportam, kuru šajā gadā federācijai nodrošina “GREEN MOTORS”, ir ļoti būtisks faktors pretim panākumiem vairākos virzienos. Sacensību organizēšanā tā ir drošība un labāks serviss dalībniekiem. Tikmēr izlašu darbā ar labu degvielu piepildīti auto sekmē gatavošanos un startu visaugstākā līmeņa sacensībās!”

“Viennozīmīgi esam gandarīti par iespēju tik vērienīgu sacensību atbalstīšanai. Arī mūsu uzņēmumā ir ne viens vien aktīva dzīvesveida piekritējs un mēs saprotam šādu sacensību nozīmīgumu un sporta lomu katra dalībnieka ikdienā. Viena no mūsu uzņēmuma vērtībām ir “Aizrautība ir mūsu degviela” un mēs ceram, ka ar Viršu sniegto atbalstu vairosim arī dalībnieku un federācijas aizrautību un izturību, šo pasākumu laikā. Vēlam veiksmi riteņbraucējiem un tiksimies sacensībās,”  uzsver “Virši” Mārketinga nodaļas vadītājs Mārtiņš Eihmanis.  

Gada centrālais LRF rīkotais pasākums šajā gadā būs Baltijas valstu čempionāts šosejas riteņbraukšanā, kas piecu dienu garumā norisināsies jūnija beigās Kuldīgā. Tāpat LRF koordinēs arī nacionālos šosejas, MTB un BMX seriālus, kas kopumā pulcēs vairākus tūkstošus braukt gribētāju no visas Latvijas un apkārtējām valstīm.

 

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044