Informācija par dalību UCI Pasaules Gran Fondo čempionātā; pieteikšanās, formastērpi

UCI Pasaules Gran Fondo čempionāts šosejas riteņbraukšanā norisināsies no 15. – 18. septembrim Itālijas pilsētā Trento. Sacensības notiks individuālajā un grupas braucienā. 

  • Sacensībās startēt var sportisti, kuri ir:
  • Izpildījuši kvalifikāciju UCI Gran Fondo sērijas sacensībās, vai:
  • Ir izcīnījuši uzvaru savā vecuma grupā Latvijas čempionātā šosejas riteņbraukšanā Cycling for all vai Masters grupās individuālajā, vai grupas braucienā.

Latvijas Riteņbraukšanas federācija aicina Latvijas čempionus, kuri nav izpildījuši kvalifikāciju atlases sacensībās un plāno startēt UCI Pasaules Gran Fondo čempionātā, pieteikties, aizpildot organizatoru noteikto formu, kas pieejama ŠEIT: un nosūtīt to uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Sacensību noteikumi arī paredz, ka, lai startētu sacensībās dalībniekam ir jābūt savas valsts atpazīšanas formas tērpam. Latvijas gadījumā ar sarkanbaltsarkano toni.

Latvijas Riteņbraukšanas federācija aicina dalībniekus, kuriem nav formas tērpa Latvijas karoga krāsās, iegādāties starta formu oficiālajā Latvijas izlases dizainā. To var izdarīt pie LRF partnera “4 cyclists” līdz šīs nedēļas beigām. Kontaktadrese: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044