Gravel cienītāji aicināti pieteikties kvotām uz pirmo Pasaules čempionātu

8. un 9. oktobrī Itālijā norisināsies pirmais UCI pasaules čempionāts Gravel riteņbraukšanā. Sacensības risināsies ne tikai elites, bet arī amatieru grupās vecumā no 19 – 60+ gadiem.

Sacensību organizatori raduši iespēju nacionālajām federācijām piešķirt 20 kvotas dalībai nozīmīgajās sacensībās. Šīs kvotas var izmantot tie sportisti, kuri čempionātam nav kvalificējušies caur UCI Gravel World Series atlases sacensībām.

Latvijas Riteņbraukšanas federācija aicina Gravel riteņbraukšanas cienītājus, kuri vēlas startēt pasaules čempionātā un sacensībām nav kvalificējušies atlases sacensībām, pieteikties, aizpildot noteikto formu ne vēlāk kā līdz 27. septembrim un nosūtīt to uz elektroniskā pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Pieteikuma forma pieejama ŠEIT:

Čempionāta dalībniekiem ir jāstartē Latvijas nacionālajā formā. To iegādāties un ieteikt iespējams kompānijā "4 Cyclists" līdz pirmdienas, 26. septembra pulksten 12:00. E - pasts pieteikumam: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Visa informācija par sacensībām pieejama: https://gravelworldchampionship2022.com/

 

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044