LRF vadība tiekas ar jauno Saeimas sporta apakškomisijas priekšsēdētāju Daugavieti

Aizvadītās nedēļas piektdienā Latvijas Riteņbraukšanas federācijas vadība tikās ar jauno Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas sporta apakškomisijas priekšsēdētāju Dāvi Mārtiņu Daugavieti. Tikšanās laikā tika pārrunāti Latvijas sporta attīstības un ieskicēti federācijas galvenie izaicinājumi.

Dāvis Mārtiņš Daugavietis (“Vienotība”) sporta apakškomisijas priekšsēdētājam amatā tika ievēlēts vien aizvadītā gada beigās. Salīdzinoši īsajā laikā viņš ar savu komandu aktīvi apzina Latvijas sporta politikas galvenos izaicinājumus. Kā vienu no galvenajām prioritātēm Daugavietis nosauca jauna sporta likuma izstrādi, kā arī bērnu un jaunatnes sporta attīstību.

Sarunas laikā uzmanība tika veltīta LRF būtiskākajām lietām, tostarp iespējas palielināt finansējumu pamatdarbībai, jaunatnes izlašu darbam, U23 izlases bāzes komandas atjaunošanu, velotreka būvniecības iespējas Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, stabilu finansējumu “Baltic Chain tour” velobraucienam, Murjāņu sporta ģimnāzijas nozīmi un citām būtiskām lietām.

Abas puses vienojās turpināt veiksmīgu un regulāru komunikāciju par nozarei aktuāliem jautājumiem. Latvijas Riteņbraukšanas federāciju tikšanās laikā pārstāvēja tās prezidents Sandis Āķis, ģenerālsekretārs Toms Markss un padomes loceklis Ivo Čerbakovs.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044