8. martā notiks LCG rīkotais 3. tradicionālais sieviešu virtuālais velobrauciens

Pirmais un vienīgais sieviešu amatieru veloklubs Baltijā Latvian Cycling Girls (LCG) 8.martā plkst. 19.00 rīkos sieviešu solidaritātes velobraucienu e-sporta platformā Zwift.

“Latvian Cycling Girls mērķis ir popularizēt riteņbraukšanu kā sportu, jo īpaši starp sievietēm amatierēm, kā arī veidot sieviešu riteņbraucēju kopienu, kuras draudzējas un atbalsta viena otru. Mūsu kluba dāmas ir kaislīgas riteņbraucējas un, kamēr laika apstākļi nav labvēlīgi velo braukšanai ārā, trenējamies virtuāli ar tehnoloģiju palīdzību, un  šogad jau 3.gadu pēc kārtas organizējam 8.marta braucienu, atzīmējot sieviešu solidaritāti”, - saka LCG vadītāja Sveta Libarte.

Pirmais 8. marta sieviešu virtuālais velobrauciens notika 2021. gadā, savukārt pagājušogad brauciens tika veltīts Ukrainas brīvības cīnītājām un cīnītajiem. Šogad veloklubs atkal aicina braukt visām kopā - tā ir iespēja iepazīties ar velokluba dalībniecēm un citām riteņbraucējām, izmēģināt spēkus virtuālajā riteņbraukšanā, kā arī iegūt vērtīgas balvas no atbalstītājiem. Apbalvotas tiks gan pirmo trīs vietu ieguvējas, gan izlozes kārtībā arī citas dalībnieces, kuras izvēlēsies braucienu pavadīt mierīgākā tempā.

Piedalīties braucienā aicināta ikviena sieviete neatkarīgi no sagatavotības līmeņa. Lai piedalītos, nepieciešams velosipēds, viedais velotrenažieris un virtuālā sporta aplikācija Zwift

Latvian Cycling Girls aicina vīriešus iedrošināt savas dāmas, kuras parasti nebrauc ar riteni, piedalīties pasākumā -  iedrošināt izmēģināt spēkus, kā arī nodrošināt tehnisko un morālo atbalstu 8.marta velobraucienā. 

Vairāk informācijas meklē Latvian Cycling Girls un zwift.lv Facebook lapās. 

Braucienu atbalsta: 

Veloveikals ZZK

MYLÓME

Song wash

Orthomol

VELO.LV

Pulsaar

Zemnieku sēta “Atpūtas"

ZIB

Velomens Ceļo

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044