“Liv” Sieviešu velo dienai un vīru grupas braucienam pieteikušies vairāk nekā 500 dalībnieki - Praktiskā informācija dalībniekiem

Šo trešdien notiks vasaras jaudīgākais pasākums Biķernieku trasē. “Liv” sieviešu velo dienai un vīru grupas braucienam reģistrējušies jau vairāk nekā 500 sprotisti no visām trim Baltijas valstīm. Pieteikšanās vēl turpinās mājaslapā www.bulta.lv/riga. Organizatori informē par svarīgākajiem jaunumiem.

Dzimstot kopējai Latvijas Riteņbraukšanas federācijas, veikala “FeelFree” un sieviešu lielākās velo komandas “Latvian Cycling girls” idejai par jaudīgu pasākumu, lai popularizētu sieviešu riteņbraukšanu mūsu valstī, šo trešdien Biķernieku trasē notiks vērienīgs velo pasākums – “Liv” Sieviešu velo diena un Vīru grupas brauciens.

Sacensību programmu pulksten 16:00 ievadīs divi Latvijas čempionāta šosejas riteņbraukšanā kritērija braucienā braucieni. Pirmajā no tiem startēs W16, W Masters 1 un W Masters 2+ grupu sportistes, bet otrajā par čempionāta godalgām sacentīsies Elites/U23, junioru meiteņu  un amatieru W19 – 34 grupas pārstāves. Sacensību dalībnieces veiks klasisko Ovāla apli pareizajā virzienā

Vakara masveidīgākais notikums neapšaubāmi būs pulksten 18:30 gaidāmais “Liv” Sieviešu solidaritātes brauciens, kas ieguvis lielu interesi daiļā dzimuma pārstāvju vidū. Šī brauciena dalībnieces neatkarīgi no vecuma un sportiskās meistarības kopīgi veiks 11 kilometru garu distanci, ar mērķi popularizēt pārvietošanos ar divriteni kā zaļu un veselīgu nodarbi. Dalība pasākumā ir pilnībā bezmaksas. Vienīgais obligātais nosacījums ir velo aizsargķivere.

Dalībnieces pēc finiša piedalīsies iespaidīgu balvu izlozē. Lielākās no tām būs jauni “Liv” velosipēdi, ko sarūpējusi kompānija “FeelFree”. Tāpat ikviena dalībniece pēc finiša saņems balviņas no atbalstītājiem

Iebraukšana Biķernieku trasē tiks organizēta pa galvenajiem vārtiem. Riteņbraucējas aicinātas uz pasākumu ierasties ar velosipēdiem, auto iespēju robežās atstājot ārpus trases teritorijas. Ņemot vērā, ka šīs nebūs sacensības, dalībnieces pa priekšu pavadīs jaudīgais “Škoda” spēkrats no “Green Motors”.

Vakara noslēgumā redzēsim aizraujošu un sportiski spraigu 71,5 kilometru garo vīriešu grupas braucienu. Tajā startēs virkne vadošu Latvijas, Lietuvas un arī Igaunijas riteņbraucēju elites, amatieru, kā arī jaunatnes grupās.

Reģistrācija velo pasākumam turpinās mājaslapā www.bulta.lv/riga, kura atrodams arī sacensību nolikums un cita informācija.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044