Piektdien notiks sertificēto riteņbraukšanas veidu treneru seminārs

Latvijas Riteņbraukšanas federācija aicina šosejas, BMX un MTB sertificētos trenerus uz izglītojošu tiešsaistes semināru, kas norisināsies piektdien, 5. martā no pulksten 11:00 – 14:00. Seminārā izglītojošas prezentācijas treneriem sniegs Latvijas Antidopinga aģentūras eksperts izglītības un informācijas jautājumos Ivans Šapošņikovs un Latvijas Olimpiskās vienības ārsts Jānis Kaupe.

Pieteikšanās kursiem iespējama līdz 3. martam elektroniskā veidā, nosūtot pieteikumu brīvā veidā uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Seminārs norisināsies tiešsaistē google meet platformā. Visiem treneriem, kuri būs pieteikušies līdz norādītajam termiņam, tiks nosūtīts tiešsaistes links uz semināru.

Semināra tēmas:

Ivans Šapošņikovs, Latvijas Antidopinga aģentūras eksperts izglītības un informācijas jautājumos – informēs par antidopinga pamatjautājumiem, kā arī aicinās trenerus uz plašāku diskusiju par attieksmi pret antidopinga jautājumiem, vērtībām un citām nozīmīgām lietām.

Jānis Kaupe, Latvijas Olimpiskās vienības ārsts –  Sarunas galvenie temati būs par enerģijas ražošanas fizioloģiju un laktāta apriti organismā dažādās slodzes intensitātes zonās, par pamatu ņemot iedalījumu 5 intensitātes zonās. Vēlamas no treneriem minimālas sporta fizioloģijas zināšanas.  Bet ja ne, tad kopā atcerēsimies dažus pamata faktus.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044