BMX

Latvijas BMX kauss sestdien turpināsies Jelgavā

Sestdien Jelgavā esošajā Zemgales Olimpiskā centra BMX trasē norisināsies Latvijas kausa BMX riteņbraukšanā ceturtais posms, pulcējot kuplu dalībnieku skaitu kā no Latvijas, tā apkārtējām valstīm. Svētdien turpat norisināsies Jelgavas atklātā čempionāta sacensības. Foto: Sanda Balode.

Latvijas kausa BMX riteņbraukšanā ceturto posmu uzņems viens no Latvijas senākajiem tradīcijām bagātākajiem klubiem – “Mītavas kumeļi”. Jelgavas klubs var lepoties ar daudziem lieliskus starptautiskos panākumus guvušajiem dažāda vecuma un meistarības grupu sportistiem.

Jāizceļ “Mītavas kumeļi” kluba braucēja Hugo Ilvja Eihentāla izcīnītais Latvijas čempiona tituls vecākajā jauniešu grupā. Klubā aug arī citi jauni un perspektīvi bērn un jauniešu grupu sportisti, kamēr Kristens Krīgers ir viens no diviem vadošajiem pašmāju elites braucējiem.

Latvijas BMX kauss turpināsies jau otro nedēļas nogali pēc kārtas. Kā šajā sezonā pieņemts, sacensības ritēs divos blokos. Pirmais no tiem sāksies pulksten 11:00. Pirmajā blokā sacentīsies jaunāko grupu līdz B9 sportisti, kā arī krūzeri. Tikmēr B10 grupa, kas tradicionāli startēja pirmajā blokā pārcelta uz otro bloku. Tā sākums no pulksten 15:00. Šeit startēs jauniešu, Pro Open un amatieru grupu sportisti.

Sacensības organizē Latvijas Riteņbraukšanas federācija sadarbībā ar BMX klubu “Mītavas kumeļi”. Svētdien turpat norisināsies kluba rīkotās Jelgavas atklātā čempionāta sacensības.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044