BMX

Mārupe uzņems Latvijas BMX kausa piekto posmu  

BMX sacensību sezona šīs nedēļas nogalē turpināsies Mārupes trasē. Sestdien šeit norisināsies Latvijas BMX kausa piektais posms, kamēr dienu vēlāk notiks cīņa par godalgām 10. Mārupes kausa izcīņā. Foto: Sanda Balode.

 Lai arī ārā valda rudenīgi laika apstākļi, pašmāju BMX sezona vēl tik drīz neplāno noslēgties. Latvijas BMX kausā atlikuši vēl divi posmi, kas sola sportisko intrigu aizraujošās sacensībās. Līdz šim jau notikuši četri posmi, kas aizvadīti – Valmierā, Ventspilī, Rīgā un Jelgavā.

Sestdien Latvijas un apkārtējo valstu sportisti pulcēsies Mārupes BMX trasē, kur norisināsies sezonas piektais posms. Sacensības norisināsies divos blokos. Pirmā bloka sacensības sāksies pulksten 11:00. Šajā sadaļā sacentīsies jaunāko bērnu grupu, kā arī krūzeru sportisti. Tikmēr no pulksten 15:00 cīņu par godalgām uzsāks jauniešu, amatieru un Pro Open grupu sportisti. Ātrākie tiks noteikti kopumā 22 vecuma un meistarības grupās.

Tikmēr svētdien ikviens aicināts uz jubilejas 10. Mārupes kausa izcīņas sacensībām, kas arī sola aizraujošu sportisko intrigu. Sacensību sākums pirmajam blokam pulksten 11:00, bet otrajam pulksten 15:00.

Sacensības uzņems BMX klubs Mārupe”, kas ir viens no lielākajiem un aktīvākajiem šī sporta veida klubiem Baltijas valstīs. Kluba sportisti regulāri gūst ne vien valsts, bet arī starptautiskā mēroga uzvaras.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044