BMX

Atvērta 2022. gada LRF licencēšanas sistēma

Mājaslapā www.lrf.lv pieejama 2022. gada Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) licenču reģistrācijas sistēma. Salīdzinot ar pērno gadu licenču cenas nav mainījušās. Pieejamas gan jaunatnes grupu, gan elites, Cycling for all, Master, tiesnešu un apkalpojošā personāla licenču reģistrācija.

LRF uzsākusi aktīvu darbu pie 2022. gada sezonas organizēšanas darbiem. Mājaslapas lrf.lv sadaļā sacensības publicēts sacensību kalendārs. Arī sporta skolu sportisti treneru vadībā, profesionālie sportisti, kā arī amatieru riteņbraucēji sākuši kalt plānus jaunajai sezonai. Jaunais gads sola daudz aizraujošu sacensību kā Latvijā, tā ārpus tās robežām.

Ikviens sportists aicināts reģistrēt savu 2022. gada riteņbraukšanas licenci. To gana ērti iespējams paveikt mājaslapā lrf.lv – sadaļā licences. Šeit iespējams aplūkot licenču kategorijas, nosacījumus un cenas. Uzreiz jāizceļ, ka cenas nav mainījušās pēdējos divus gadus. Paralēli anketas aizpildīšanai, sportistam ir jāreģistrē un jāpievieno apdrošināšanas polisi. Ir jāņem vērā, ka licences derīguma termiņš ir pielīdzināts apdrošināšanas polises termiņam, bet ne ilgāks kā līdz tekošā gada 31. decembrim.

Licences pieejamas BMX, šosejas un MTB licences jaunatnes vecuma grupu sportistiem, elites līmeņa, kā arī amatieru sportistiem. Šosejas un MTB riteņbraukšanas amatieru sportistiem arī šogad piedāvātas divas licences atbilstoši vecumam. No 19 – 34 gadiem jāizvēlas “Cycling for all”, bet no 35 gadiem “Master” licence.

2022. gada sezonā licences būs nepieciešamas visos Latvijas čempionātos, kā arī citās LRF vai biedru rīkotajās sacensībās. LRF prioritāte šosejas un MTB riteņbraukšanas sacensības būs padarīt licences kā priekšrocību, saņemot labākus nosacījums dalības maksai.

LICENČU SISTĒMA PIEEJAMA ŠEIT:

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044