BMX

Kokrūpniecības uzņēmums “PATA” kļūst par šīs sezonas LRF BMX izlašu un Eiropas kausa posmu oficiālo atbalstītāju

Meža apsaimniekošanas un kokrūpniecības uzņēmums “PATA” ir kļuvis par Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) šīs sezonas oficiālo atbalstītāju. Sniegtais atbalsts ir nozīmīgs BMX izlašu darba nodrošināšanai, kā arī Eiropas kausa Latvijas posmu sarīkošanai šajā vasarā Valmierā.

Sadarbības ietvaros “PATA” veiks nozīmīgu ieguldījumu BMX riteņbraukšanas attīstībai. Atbalsts tiks sniegts Latvijas pieaugušo un jaunatnes izlašu darbības nodrošināšanai gada nozīmīgākajos startos – Eiropas un pasaules čempionātos. Pērn mūsu vadošie jaunieši izcīnīja trīs zelta medaļas Eiropas čempionātos vecākajās jauniešu grupās, kas vieš pamatotu optimismu arī šajā sezonā.

Latvijā centrālais notikums būs UEC Eiropas kausa noslēdzošo posmu rīkošana Valmierā 25. un 26. jūnijā. Sacensības pulcēs kuplu dalībnieku skaitu no visas Eiropas. “PATA” būs šo sacensību oficiālais atbalstītājs, sekmējot sasniegt augstāko organizētības līmeni.

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidents Sandis Āķis: “Federācijas un savā vārdā vēlos pateikties kokrūpniecības uzņēmumam “PATA’’ par gatavību pievienoties mūsu atbalstītāju komandai. Latvijas uzņēmums, kas atbalsta vienu no populārākajiem sporta  veidiem pasaulē, kāda ir riteņbraukšana, un ar ko nodarbojas daudz bērnu un jauniešu, veicina veselīgas nācijas pamatu.”

“Savā darbā vienmēr tiecamies sasniegt arvien augstākus rezultātus – gan izstrādājot jaunus produktus, gan apgūstot jaunus noieta tirgus, tāpēc esam gandarīti šajā sezonā atbalstīt Latvijas Riteņbraukšanas federāciju, kuras sportisti sekmīgi spējuši sevi pierādīt Eiropas līmenī,” norāda “PATA” valdes loceklis Jānis Mierkalns.    

BMX sacensību sezona Latvijā startēs 7. maijā Mārupē, kur gaidāms Latvijas kausa pirmais posms. Kopumā Latvijas kausa seriālā iekļauti deviņi posmi, kas norisināsies no maija līdz septembrim. Cīņa par Latvijas čempionāta godalgām notiks 2. jūlijā Jelgavā. Eiropas čempionāts risināsies no 9. – 10. jūlijam Beļģijā, kamēr pasaules čempionāts no 24. – 31. jūlijam gaidāms Francijā.

Par kokrūpniecības uzņēmumu “PATA”:

“PATA” grupa ir lielākais pilna cikla mežu apsaimniekošanas, koksnes pārstrādes, loģistikas un kokmateriālu tirdzniecības uzņēmums Baltijas reģionā. Uzņēmums ir arī viens no lielākajiem privātajiem mežu īpašniekiem Latvijā. “PATA” grupas uzņēmumos visā Latvijā šobrīd strādā vairāk nekā 600 darbinieki.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044