BMX

Festivālā "Mad Liepāja" tiks noskaidroti Latvijas čempioni BMX frīstailā

Šajā nedēļas nogalē 27. un 28. augustā jau 8. gadu norisināsies festivāls "Mad Liepāja". Pasākums notiks Liepājas Piejūras parka jaunuzbūvētajā skeitparkā un teritorijā ap to. Šogad tas sevī apvienos netradicionālo sporta veidu sacensības un Jauniešu festivālu. Organizatoru sagatavota informācija. 

Šī gada sacensību disciplīnas: BMX freestyle, Scooter, Ielu vingrošana, Inline, Skeitbords.BMX freestyle park profesionāļu kategorijā norisināsies arī Latvijas Nacionālais čempionāts, kurā varēs gūt punktus pasaules reitingā un atlasei uz Olimpiskajām spēlēm.Jauniešu festivālā dažādas bezmaksas aktivitātes un kopābūšana jauniešiem, Liepājas Jaunatnes organizāciju informatīvie punkti. Atvērtās skatuves diskusijas par mentālo veselību, jauniešu līdzdalību, sporta nozīmi dzīvē un citām noderīgām tēmām. Jauniešu festivāla ietvaros būs iespēja izmēģināt savas prasmes vārdu divcīņā - "Mad Rap Battle", būs pieejama arī grafiti siena.

Aicināti ne tikai jaunieši, bet ikviens interesents. Tiekamies šīs vasaras jaudīgākajā pasākumā "Mad Liepāja 2022"! Adrenalīns, smaids, pozitīvas emocijas, lieliska atmosfēra un uzlāde garantēta. Ieeja skatītājiem ar bez maksas biļeti - https://www.madliepaja.com/biletes

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044