BMX

Latvijas kausa BMX sezona sestdien turpināsies Rīgā

Sestdien Rīgā esošajā Mežaparka BMX trasē norisināsies Latvijas kausa BMX riteņbraukšanā sezonas septītais posms. Tikmēr dienu vēlāk turpat gaidāmas “Rīga Cup” sacensības. Abu dienu sacensībām tiešraidē būs iespējams sekot līdzi Latvijas Riteņbraukšanas federācijas Facebook lapā. Foto: Sanda Balode.

Tuvojoties rudenim, arī Latvijas BMX sacensību sezona tuvojas savam noslēgumam. Latvijas kausa sezonā atlikuši vēl trīs posmi, kas risināsies Rīgā, Saldū un Smiltenes novada Silvā. Šīs nedēļas nogalē kuplā BMX saime no visas Latvijas un apkārtējām valstīm pulcēsies Mežaparka trasē, Rīgā uz septītā posma sacensībām.

Mežaparka trasē saimnieko Latvijā lielākā šī sporta veida organizācija – “BMX Rīga”. Kluba sportisti dažādās vecuma grupās gūst lieliskus panākumus ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskajā apritē. Jāizceļ īpaši kluba trenera Edžus Treimaņa audzēkņu – Paulas Kibares, Edgara Langmaņa un Kristera Apela veikumi Eiropas un pasaules čempionātos, kā arī Eiropas kausa posmos, kur šie braucēji regulāri izcēlušies ar godalgotām vietām.

Latvijas kausa septītā posma sacensības sestdien sāksies pulksten 11:00 ar pirmā bloka sacensībām. Šeit par godalgām sacentīsies 6 – 10 gadus vecie sportisti un krūzeru klašu braucēji. Tikmēr otrais bloks sāksies ap 14:30. Šeit jau redzēsim jauniešu, Pro Open un amatieru grupu sacensības.

Tikmēr svētdien Mežaparka trasē no pulksten 10:30 risināsies “Riga Cup” sacensības, kas arī risināsies divos blokos un sola ļoti aizraujošās un sportiski spraigas sacensības.

Interesanti, ka pateicoties “BMX Rīga” kluba un sacensību atbalstītāju ieguldījumam, sacensībām līdzi sekot varēs arī portālā “Sportacentrs.com”, kā “BMX Rīga” un Latvijas Riteņbraukšanas federācijas Facebook lapās.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044