BMX

BTA Pump Track Čempionāts 2023

Šosestdien, 3. jūnijā, Aizkraukles asfalta velotrasē, norisināsies šī gada pirmais “BTA Pump Track” Latvijas čempionāta posms. Jaunais sporta veids pulcē aktīvā dzīvesveida piekritējus ar dažādiem braucamrīkiem – velosipēdiem, skrituļslidām, skrituļdēļiem, kā arī skrejriteņiem. Braucēji četrās vecuma grupās sacentīsies par labākā trases laika uzstādīšanu. Sacensības rīko Biedrība “For Better”, sadarbībā ar apdrošināšanas akciju sabiedrību “BTA Baltic Insurance Company” un Aizkraukles novadu, nodrošinot bezmaksas dalību sacensībās ikvienam! Sacensības atbalsta trases būvētāji Velosolutions Baltics, Latvijas Riteņbraukšanas Federācija, kā arī veikali Veloprofs, Boards.lv un Taktika.lv.

 Sacensībās piedalīsies ap 100 entuziastiski braucēji gan sieviešu, gan vīriešu grupās no dažādām Latvijas pilsētām, kas cīnīsies par labāko trases laiku. Balvas iegūs tikai pašie ātrākie - 1. vietu ieguvēji katrā grupā. Bez šaubām, norisināsies spraiga cīņa starp spēcīgajiem braucējiem, kas saglabās intrigu līdz pat pēdējam brīdim.

“BTA Pump Track” Latvijas čempionāts notiek kopš 2020. gada. Mērķis ir apvienot arvien vairāk braucējus un iesaistīt aktīvā dzīvesveida kustībā. Sacensībās var startēt ikviens – neatkarībā no braukšanas līmeņa, vecuma un braucamrīka. Pateicoties šai pieejamībai, “BTA Pump Track” Latvijas čempionāts nu ir kļuvis par vairāku Latvijas pilsētu Sporta Dienu vai Pilsētas Svētku sastāvdaļu. Arī Aizkrauklē šīs sacensības notiks Aizkraukles Novada Svētku ietvaros.

Tiekamies Aizkrauklē 3. jūnijā – reģistrācija sākās 14:30! Bet, noteikti ieplāno apmeklēt arī parējos čempionāta posmus:

  • Aizkraukle – 3. jūnijs
  • Cēsis – 29. jūlijs
  • Mārupe - 19. augusts
  • Upesciems – 2. septembris
  • Baldone – 16. septembris

Papildus informācija:

Reģistrācija https://forms.gle/LoMwVuSd8mHmUtxz8

Facebook pasākums https://fb.me/e/11gYqYjur

Artjoms Smirnovs, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044