BMX

"Crystal Dent" BMX Latvijas kausa sezona sestdien noslēgsies Ādažos

Nedēļas nogalē Ādažu novada Kadagā norisināsies “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa finālposms, kā arī Ādažu novada kausa izcīņas sacensības. Sacensību sākums abās dienās gaidāms no pulksten 11:00.

“Crystal Dent” BMX Latvijas kausa sezonā šosezon aizvadīti jau deviņi no desmit posmiem. Kulminācija gaidāma jau šīs nedēļas nogalē. Pirmo reizi Latvijas kausa sacensības uzņems viena no jaunākajām, bet reizē straujāk augošākajām BMX organizācijām Latvijā – “BMX Ādaži”.

Klubs ar vietējās pašvaldības un atbalstītāju pūlēm spējuši izveidot vienu no lielākajām un mūsdienīgākajām trasēm Latvijā. Pirms gada šeit norisinājās trases atklāšanas sacensības. Gada laikā trase kļuvusi vēl attīstītāka, bet kluba braucēji sevi apliecinājuši kā pašmāju, tā starptautiskā līmeņa sacensībās.

Sezonas finālposms, pēc kura taps skaidri “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa ieguvēji, sestdien sāksies pulksten 11:00. Sacensības risināsies vienā blokā, izšķirošajiem braucieniem sākoties pēc pulksten 13:30. Uzvarētāji tiks noteikti kopumā 20 vecuma un meistarības grupās. Uz starta redzēsim virkni starptautiskus panākumus guvušus Latvijas jaunatnes sportistus, no kuriem daļai šīs būs gada noslēdzošās sacensības. Kausa kopvērtējumā tiek vērtēti sportisti no 13 gadu vecuma, izņemot krūzeru klases.

Svētdien turpat norisināsies Ādažu novada kausa izcīņas sacensības.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044