BMX

“Crystal Dent” zobārstniecība turpinās atbalstīt BMX Latvijas kausu un nacionālo čempionātu

Gatavojoties jaunajai sacensību sezonai, kļuvis zināms, ka par populārā BMX Latvijas kausa titulsponsors otro gadu pēc kārtas būs “Crystal Dent” zobārstniecība. Kompānija arī sniegs nozīmīgu atbalstu Ādažos gaidāmā BMX Latvijas Nacionālā čempionāta norisē.

 Latvijas Riteņbraukšanas federācija sadarbību ar modernās zobārstniecības klīniku “Crystal Dent” uzsāka aizvadītajā gadā. Kompānija, kuras viena no prioritātēm ir arī bērnu un jauniešu zobu veselība, sniedza būtisku atbalstu BMX Latvijas kausa posmu un Latvijas čempionāta organizatoriem sacensību sarīkošanai. Bez tam, pie balvām no “Crystal Dent” tika arī labākie sportisti.

BMX Latvijas kauss aizvadītajā gadā turpināja savu izaugsmi, norisinoties desmit posmos un sapulcējot vairāk nekā 500 dalībniekus kā no Latvijas, tā apkārtējām valstīm.

Piektdien zobārstniecībā “Crystal Dent” draudzīgā atmosfērā, klāt esot klīnikas vadītājai Inesei Āķei, Latvijas Riteņbraukšanas federācijas izpilddirektoram Artim Ozolam un “BMX Ādaži” kluba dibinātāju Armandam Možeiko, tika parakstīti jauni sadarbības līgumi par kompānijas sniegto atbalstu BMX saimei 2024. gada sezonā.

Klīnikas vadītāja Inese Āķe paziņoja par kompānijas vēlmi arī turpmāk būt nozīmīgai daļai no Latvijas BMX. Otro sezonu pēc kārtas BMX Latvijas kauss nesīs “Crystal Dent” vārdu. Jaunajā sezonā ir ieplānoti deviņi posmi, kas norisināsies no maija līdz septembrim dažādos Latvijas reģionos. Jauninājums būs gaidāmais posms Tukumā, bet kausa kalendārā pēc gada pauzes atgriezīsies Rīgas posms.

Papildus tam “Crystal Dent” sniegs nozīmīgu ieguldījumu BMX Latvijas Nacionālā čempionāta organizēšanā. Nozīmīgās sacensības 6. jūlijā risināsies pirms diviem gadiem atklātajā trasē, kas atrodas Ādažu novada Kadagā. Tajā ikdienā saimnieko viens no aktīvākajiem un masveidīgākajiem klubiem – “BMX Ādaži”.

Jaunā BMX sacensību sezona Latvijā startēs 4. maijā Māra Štromberga BMX trasē, Valmierā.

Crystal Dent BMX Latvijas kausa 2024. gada sezonas kalendārs:

04.05. Valmiera (MŠ trase)

25.05. Tukums

08.06. Jelgava

29.06. Ventspils

20.07. Vecpiebalga

03.08. Rīga

24.08. Valmieras novads (Avoti)

14.09. Madona

28.09. Smiltene

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044