BMX

BTA Pump Track Čempionāts 2024 – pirmais posms Baložos

Jau 15. jūnijā, Baložu Velosolutions asfalta velotrasē norisināsies šī gada “BTA Pump Track Championship” Latvijas čempionāta pirmais posms, kā arī, papildus tam, nedēļu agrāk, 8. jūnijā Baložos tiks organizēts iebraukāšanas pasākums! Šīs dzīves stila sacensības pulcē aktīvā dzīvesveida piekritējus ar dažādiem braucamrīkiem – velo, skrituļslidām, skrituļdēļiem, kā arī skrejriteņiem. Braucēji četrās vecuma grupās sacentīsies par labākā trases laika uzstādīšanu.

BTA Pump Track čempionāts ir mūsdienīgas sporta sacensības, kas norisinās jau ceturto gadu, un kas piesaista bērnus, jauniešus, un arī pieaugušos dalībniekus. Katru gadu čempionāta norises lokācijas tiek rūpīgi pārdomātas, un veiksmīgā sadarbība ar Ķekavas novadu ir kļuvusi par stabilu un nemainīgu vērtību šī čempionāta norisē, organizējot sacensības gan Baložu, gan Baldones Velosolutions asfalta velotrasēs. Sacensību ilgtermiņa mērķis ir turpināt augt un attīstīties, kā arī turpināt apvienot arvien vairāk braucējus un iesaistīt visa vecuma interesentus aktīvā dzīvesveida kustībā, dodot iespēju ikvienam sevi izaicināt un pārbaudīt savas prasmes, kā arī iesaistīties sacensībās un iegūt jaunas un vēl nebijušas emocijas!

Lai veiksmīgāk sagatavotos sacensībām, 8. jūnijā plkst. 10:00 - 12:30 Baložos – Baložu velotrasē (Katlakalna ielā 25) un skeitparkā (Zaļajā ielā 4) norisināsies iebraukāšanas pasākums Lienes Nulles un Ronana Lazdāza vadībā ar paraugdemonstrējumiem un kopīgiem treniņbraucieniem skrituļslidotājiem un skrejriteņu vadītājiem. Aktivitātēs aicināti piedalīties bērni un jaunieši no 7 līdz 17 gadu vecuma ar savu braukšanas inventāru.

Atklājot 2024. gada sezonu, šajās sacensībās provizoriski piedalīsies ap 150 azartiski braucēji gan sieviešu, gan vīriešu grupās, kur jaunākie būs pirmsskolas vecuma braucēji, bet nobriedušākie dalībnieki būs pārkāpuši 50 un vairāk gadu slieksni, kā arī starp dalībniekiem būs profesionāli sportisti - pro grupā, nekonkurējot ar citām grupām. Dalībnieki ieradīsies no dažādām Latvijas pilsētām un sacentīsies par labāko trases laiku. Neapšaubāmi, čempionāta pirmajā posmā norisināsies aktīva cīņa starp spēcīgajiem braucējiem, kas nemainīgi liks saglabāt intrigu līdz pat dienas beigām un sacensību pēdējam brīdim.

Gan iebraukāšanās pasākums 8. jūnijā, gan sacensības 15. jūnijā norisināsies Baložu Velosolutions asfalta velotrasē. Par dalību “BTA Pump Track Čempionātā” būs iespējams iegūt vērtīgas balvas no pasākuma rīkotājiem un sadarbības partneriem. Šīs sacensības organizē biedrība “For Better” sadarbībā ar Ķekavas novada Sporta centru.

Papildus informācija:

Reģistrācija: https://forms.gle/HWyP5WZGV1BpC3YZ6

Facebook pasākums: https://www.facebook.com/events/1182045629910579/

Sabīne Bārbale: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044