BMX

“Crystal Dent” BMX LK sezona noslēgsies ar sacensībām Silvā

Sestdien Smiltenes novada Silvā ar devītā posma sacensībām noslēgsies “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa sezona. Tikmēr svētdien tiks aizvadītas Smiltenes novada kausa izcīņas sacensības, kuras klātienē apmeklēs arī trīs Parīzes Olimpisko spēļu dalībnieki – Veronika Monika Stūriška, Kristens Krīgers un Ernests Zēbolds. Foto: Sanda Balode.

 “Silvas ziķeriem” šis gads bijis ļoti īpašs gan tādēļ, ka kluba braucēja Veronika Monika Stūriška debitēja Olimpiskajās spēlēs, gan arī dēļ tā, ka kluba mājas trase ieguvusi ilgi gaidīto starta barjeru, kas ļaus aizvadīt vēl kvalitatīvākus treniņus un arī sacensības. Klubs šīs nedēļas nogalē parūpēsies par divām ļoti aizraujošām sacensībām.

Sestdien no pulksten 11:00 Silvas trasē risināsies “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa noslēdzošais posms, kurā tiks salikti pēdējie akcenti cīņā par kopvērtējumu jaunatnes grupās. Izšķirošie braucieni gaidāmi pēc pulksten 12:30. Sacensībām pieteikušies 274 sportisti gan no visiem pašmāju klubiem, gan apkārtējām valstīm.

Tikmēr svētdien no pulksten 11:00 risināsies “Smiltenes novada kausa” izcīņas sacensības. Tajās norisināsies arī Pro Open grupas sacensības. Tāpat gaidāma autogrāfu sesija, kur jaunajiem sportistiem būs iespējams satikt Parīzes Olimpisko spēļu dalībniekus – Veroniku Moniku Stūrišku, Kristenu Krīgeru un arī BMX frīstaila meistaru Ernestu Zēboldu. Klubs arī parūpēsies par dažādām citām papildus aktivitātēm, tostarp tradicionālu zupas baudīšanu un “dip dap” sacensības bērniem.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044