MTB

Sestdien Daugavpilī notiks Latvijas kausa MTB XCO krosā otrais posms

Šīs nedēļas sestdienā, 28. maijā, Stropu mežā notiks Daugavpils velokross, kas reizē ir arī Latvijas kausa otrais posms MTB XCO krosā. Sacensību sākums gaidāms no pulksten 10:30. Iepriekšējā reģistrācija noslēgsies ceturtdienas vakarā mājaslapā velokross.sniegpulkstenite.lv.

“VeloExpress” Latvijas kausa sezona MTB XCO krosā ar ļoti jaudīgu posmu iesākās Ogres novadā, pulcējot gandrīz 200 braukt gribētāju. Trases veidotāji bija parūpējušies par ļoti baudāmu trasi, kas vienaldzīgu neatstāja nevienu dalībnieku un līdzjutēju. Ogres posms bija labs sākums jaunam sacensību seriālam. Jau šonedēļ Daugavpilī gaidāms turpinājums.

Stropu meža trasē “Daugavpils velokrosa” ietvaros sestdien notiks otrā posma sacensības. Tūrisma klubs “Sniegpulkstenīte” sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādi “Sporta pārvalde” izveidojuši, ņemot vērā pieejamo reljefu, izveidojuši ļoti interesantu un trasi, kurā iespringt būs gan rūdītiem pedāļu minējiem, gan arī iesācējiem.

Sacensību sākums gaidāms pulksten 10:30.  Kopumā tiks doti trīs starti. Pirmajā no tiem redzēsim U14, U16 puišu un meiteņu, Sieviešu Master1+, Open dāmu un vīru, kā arī vīru Master 5+ braucējus. Otrajā startā, kura sākums plānots ap pulksten 12:00 startēs juniores, elites, U23 un CFA dāmas, puišu juniori un Master 3 un Master 4 vīru grupu braucēji. Dienas programmu ar startu pulksten 14:00 noslēgs Elites, U23, kā arī CFA un Master 1, Master 2 vīru grupu braucēji.

Iepriekšējā pieteikšanās iespējama mājaslapā www.velokross.sniegpulkstenite.lv. Dalībnieki sacentīsies par organizatoru un atbalstītāju sarūpētām balvām. Veikals “VeloExpress” sarūpējis dāvanu kartes 100 EUR vērtībā.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044