MTB

Jaunā LVM MTB un Gravel maratona sezona ar jauniem posmiem un aizraujošām trasēm

Tuvojoties jaunajai sezonai, Latvijas valsts mežu MTB un Gravel maratona rīkotāji izziņojuši seriāla sacensību kalendāru. Kā jaunums būs Latvijas un Igaunijas kopējais posms Valkā un Valgā un noslēdzošais posms Ogres novada Zilajos kalnos. Pieteikšanās visai sezonai turpinās mājaslapā velo.lv. Foto: Māris Vancevičs. 

LVM MTB un Gravel maratonos var piedalīties  ikviens Latvijas  aktīvā dzīves veida cienītājs. Pasākuma organizatori parūpējušies par dažādām distancēm, kas lieliski piemērotas kā kalnu riteņbraukšanas mīļiem, tā strauju popularitāti iegūstošās Gravel, jeb grants ceļu, disciplīnas mīļiem. Trases, kuras veidojuši vietējie velo entuziasti, ved pa Latvijas mežu takām, pļavām un paugurainajiem un gleznainajiem grants ceļiem.

Gaidāmajā LVM MTB un Gravel maratona sezonā iekļauti seši posmi. Jau tradicionālajiem posmiem – Cēsis – Valmiera, Siguldai, Smiltenei, pievienosies Ogres posms dabas parkā “Zilie Kalni” un  kopējais Latvijas, Igaunijas posms Valga - Valka

 Pirmo reizi seriāla posms vienlaikus notiks divās valstīs – Latvijā un Igaunijā. 12. augustā Valkā un Valgā risināsies kā LVM MTB un Gravel maratona, tā arī viena no Igaunijas ,,Estonia MTB cup’’  apvienotais posms. Tas ļaus samērot mūsu spēkus ar igauņu riteņbraucējiem un sapulcēt vēl kuplāku dalībnieku skaitu.

Seriālu turpinās atbalstīt kompānija “Toyota”, kas nodrošinās organizatorus ar jaunākajiem “Toyota” ekonomiskajiem, dabai draudzīgajiem Corolla Cross un RAV4 Hybrid modeļiem.

LVM MTB un Gravel seriāla rīkotājs Igo Japiņš: “Paldies Toyota Baltic, Wess Motors, Amserv Motors par uzticību un  darba  novērtējumu, turpinot sadarbību, nodrošinot Igo Japiņa Sporta Aģentūru ar  jaunākajiem Toyota RAV4 un Corolla Cross modeļiem. Vienmēr vari doties tālāk!”

Jaunā sezona startēs 30. aprīlī ar Latvijas riteņbraukšanas klasiku – Cēsis – Valmiera. Pieteikšanās uz visu sezonu par izdevīgām cenām pieejama mājaslapā www.velo.lv. Tur arī atradīsi plašāku informāciju, iepriekšējo gadu rezultātus un labāko foto izlases.

LVM MTB un Gravel riteņbraukšanas kalendārs:

30. aprīlis: Cēsis – Valmiera

14. maijs: Sigulda

17. jūnijs: Gulbenes novada Lācītes

16. jūlijs: Smiltene

12. augusts: Valka – Valga

23. septembris: Ogres Zilie Kalni

 

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044