MTB

3. jūnijā notiks tradicionālais velobrauciens “Apkārt Burtnieka ezeram 2023”

3.jūnijā notiks tradicionālās MTB velobrauciena sacensības “Apkārt Burtnieka ezeram 2023” – starta/ finiša vieta Vecates pagasta sporta laukumā, Vecatē. Šis pasākums ir kļuvis par tradīciju, kurš šogad norisināsies jau 15 gadu.

Sacensības piemērotas ne tikai profesionāliem velobraucējiem un sportistiem, bet arī sporta entuziastiem, kas tiecas pēc jauniem piedzīvojumiem, dabas mīļotājiem, velobraucēja faniem.

Velobrauciens notiks pa dažāda seguma ceļiem (asfalts, lauku ceļi ar grants segumu, meža ceļi). 

Starts dalībniekiem tiks dots divās distancēs. Sporta klases jeb tradicionālajā maršrutā apkārt Burtnieku ezeram (līdz 49 km) un tautas klases distancē – 1 h stundas brauciens Vecates muižas parkā, kuros dalībniekiem būs iespēja sacensties dažādās vecuma grupās. Mazākie velobraucēji varēs sacensties bērnu distancē un DIP DAP braucienā.

Pēc sacensībām dalībniekiem būs iespēja mieloties ar zupu, pie kuras varēs dalībnieki pārrunāt piedzīvoto un atgūt spēkus. Uz vietas darbosies arī veloserviss, kas palīdzēs nelaimē nonākušajam velobraucējam.

Iepazīties ar nolikumu var ŠEIT (https://www.valmierasnovads.lv/mtb-velobrauciens-apkart-burtnieka-ezeram-2023/) un pieteikties sacensībām varēs www.bilesuserviss.lv mājas lapā no 01.05.2023., aizpildot pieteikšanās formu. Dalību pieteikt varēs arī uz vietas sacensību dienā.

Sacensības organizē Valmieras novada pašvaldības Sporta pārvalde.

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar Valmieras novada pašvaldības Sporta pārvaldes sporta organizatori Diānu Krastiņu, rakstot e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot pa tālruni 20264676.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044