MTB

MTB cienītāji sestdien aicināti uz LK 4. posmu – “Velo Saldus XCO”

Sestdien Kalnsētas parka trasē notiks Latvijas kausa MTB XCO krosā sezonas ceturtais posms – “Velo Saldus XCO” sacensības. Velo cienītāji, kam sirdij tuvs kārtīgs MTB ļoti aizraujošā trasē, aicināti pieteikties platformā www.bulta.lv/xco.

Saldus uz Latvijas kalnu riteņbraukšanas kartes sevi aktīvi pieteica pērn, kad “Velo Saldus” rīkoja vietējo velokrosu. Sacensību trase aizrāva ne tikai vietējos, bet arī augsta līmeņa Latvijas izlases sportistu – Oskaru Muižnieku. Šogad saldinieki turpināja attīstīt savu pilsēta trasi, lai pie sevis sarīkotu jau valsts līmeņa sacensības.

Sestdien, 15. jūlijā, Kalnsētas parka trasē norisināsies Latvijas kausa MTB XCO krosā ceturtais posms – “Velo Saldus XCO”. Vietējie kluba braucēji ar pašvaldības un sponsoru atbalstu ir sarūpējuši patiesi ļoti aizraujošu, pārdomātu un tehniski prasīgu trasi. Tā atrodas upes abos krastos, vedot pa skaistajiem parka celiņiem un takām. Netrūks ne īstu stāvu kāpumu, ne baudāmu nobraucienu, ko papildinās tramplīni, rampa un citi mākslīgi veidoti, kā arī dabīgie šķēršļi.

Sacensību sākums gaidāms pulksten 11:00, kad trasē dosies U16 zēni, U14 zēni, Masters4 vīri un Masters5+ vīri, kā arī U14 meitenes, U16 meitenes, U18 meitenes, Masters1 – 2 dāmas un Masters3+ grupas dāmas. Atkarībā no vecuma grupām, sportisti veiks divus vai trīs apļus.

Otrais starts gaidāms pulksten 13:00.  Tajā startēs elites, U23 vīri, CFA vīri, Masters 1 – Masters 3 grupu vīri, kā arī dāmu elites/U23/CFA braucējas. Šeit dalībniekiem jāpievar 4, 5 vai pat 6 apļi.

Reģistrācija gaidāmajām sacensībām pilnā sparā rit mājaslapā www.bulta.lv/xco. Tur atrodams arī nolikums un cita informācija.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044