MTB

Pēdējā iespēja pieteikties uz aizraujošo “DTG ĀdažiVelo” XCO krosu + KARTE, VIDEO APSKATS

Jau šo sestdien Carnikavas pagasta “Zibeņu” trasē notiks sezonas noslēdzošais Latvijas MTB kausa izcīņas posms – “DTG ĀdažiVelo” XCO kross. Organizatori aicina dalībniekus izmantot pēdējo iespēju, lai pieteiktos aizraujošajām sacensībām ātrā, dinamiskā un elementiem bagātīgā trasē. Reģistrācija pieejama mājaslapā www.bulta.lv/xco.

 Carnikavas posma saimnieki ir riteņbraukšanas klubs “ĀdažiVelo”, kas kopā ar Latvijas Riteņbraukšanas federāciju otro gadu pēc kārtas dalībniekiem piedāvās aizraujošas kalnu riteņbraukšanas sacensības pietiekami paugurainā apvidū. Sacensību titulsponsors ir datu tehnoloģiju grupa “DTG”, kas jau ilgstoši atbalsta riteņbraukšanas sporta iniciatīvas.

“DTG ĀdažiVelo” XCO krosa trase, kuras veidošana ir vietējā kluba iniciatīva, ko papildināja “VeloExpress Scott” komandas braucēju ieteikumi, būs ļoti dinamiska un ātra. Vienlaikus trases veidotāji parūpējušies, lai nobraucieni un citas tehniskākās vietas tiktu papildinātas ar tehniskiem elementiem, tostarp tramplīniem, nelieliem “dropiem” un citiem pārbaudījumiem.

TRASES GPX FAILS PIEEJAMS ŠEIT:

TRASES VIDEO APSKATS PIEEJAMS ŠEIT:

Sezonas finālposmu jau no pulksten 10:30 Zibeņu trases centrālajā pļavā ievadīs bērnu braucienu sacensības. Tikmēr pats finālposms startēs pulksten 13:00. Pirmajā startā brauks elites/U23/CFA dāmu, U16 zēnu un meiteņu, U14 zēnu un meiteņu, U18 junioru meiteņu, Masters 4, Masters 5+ vīru, Masters1 – 2, Masters 3+ sieviešu grupu braucēji. Atkarībā no vecuma grupas, dalībnieki veiks trīs vai četrus apļus.

Otrajā startā, kas sāksies ne ātrāk kā pulksten 15:00 redzēsim uz starta vīru elites, junioru, CFA,  kā arī Masters1, Masters2, Masters3 kategoriju braucējus. Šeit apļu skaits būs 6 vai 8 apļi, atkarībā no vecuma grupas. Apļu skaits, gan var precizēties, ņemot vērā trases stāvokli un citus aspektus. Starp braucieniem dalībnieki varēs iepazīties ar trasi.

Pēc posma norisināsies arī sezonas kopvērtējuma apbalvošana, braucējiem saņemot trofejas no sacensību atbalstītājiem un Latvijas Riteņbraukšanas federācijas. Darbosies arī kafejnīca un citas aktivitātes.

Pieteikšanās sezonas finālposmam pieejama mājaslapā www.bulta.lv/xco. Tur atradīsi arī nolikumu un citu praktisko informāciju.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044