MTB

Piektdien Ādažos notiks Latvijas Riteņbraukšanas gada balva 2023

Piektdien, 1. decembrī, pulksten 19:00 Ādažu Kultūras centrā notiks svinīgā apbalvošanas ceremonija “Latvijas Riteņbraukšanas gada balva 2023”. Pasākuma laikā arī septiņās nominācijās tiks pasniegtas gada balvas. Balvu par mūža ieguldījumu saņems cienījamais šosejas un treka riteņbraukšanas treneris.

Pēdējo reizi Latvijas Riteņbraukšanas federācijas rīkotais sezonas noslēguma vakars tika sarīkots 2018. gadā. Novērtējot sportistu, treneru, organizatoru un sporta personību veikumu, Latvijas Riteņbraukšanas federācija lēmusi šo lielisko tradīciju atjaunot ar svinīgo apbalvošanas ceremoniju “Latvijas Riteņbraukšanas gada balva 2023”.

Pasākums risināsies mājīgajās un plašajās Ādažu Kultūras centra telpās, pulcējot labākos sportistus, trenerus, atbalstītājus un federācijas juridiskos biedrus. Pirmajā daļā tiks sveikti 2023. gada Latvijas BMX čempioni un šī sporta veida izcilnieki Eiropas, kā arī pasaules čempionātos. Sumināti tiks arī Latvijas Nacionālā šosejas, MTB un Gravel ranga laureāti absolūtajā ieskaitē vīriešiem, sievietēm, kā arī komandām. Tāpat sveiks arī tiesnešus -  UCI nacionālo kategoriju ieguvējus.

Pasākumā kulminācijā septiņās nominācijās tiks pasniegtas gada balvas. Pasniegšana uzticēta Latvijas sabiedrībā, tostarp riteņbraukšanā, pazīstamām personībām. Balvu par mūža ieguldījumu saņems pazīstamais un panākumiem bagātais šosejas un treka riteņbraukšanas treneris Ernests Pūce. Pārējās nominācijās uzvarētāji tiks paziņoti tikai svētku vakarā.

Klātesošie baudīs sagatavoto Latvijas Riteņbraukšanas gada apskatu. Par muzikālo noformējumu rūpēsies šarmantā Beāte Zviedre, bet jautrības un smieklu devu piedos improvizācijas teātra “Spiediens” vīri.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044