MTB

Svētdien ļoti interesantā trasē notiks “cb – xp” LK 3. posms – “Avoti Lizums XCO”

Šīs nedēļas svētdienā dabas parkā “Augstie kalni” izveidotajā ļoti interesantajā un prasīgajā trasē notiks “cb – xp” Latvijas kausa MTB sezonas trešais posms – “Avoti Lizums XCO”. Reģistrācija gaidāmajām sacensībām, kurās bez pašmāju braucējiem, startēs arī Lietuvas un Igaunijas sportisti, turpinās mājaslapā www.bulta.lv/xco.

Skaistais un ļoti rosīgais Gulbenes novada Lizums Latvijas kausa posmu uzņems otro gadu pēc kārtas. Posma tiešais organizators ir vietējais velo entuziasts un panākumiem bagāts amatieru riteņbraucējs Aivars Dārznieks. Kopā ar saviem domubiedriem Aivars parūpējies par vienu no pašām tehniskākajām, fiziski prasīgākajām un noteikti interesantākajām MTB trasēm mūsu valstī.

Trase ir ne tikai attīrīta un sakopta, bet arī pilnveidota ar jauniem, ļoti interesantiem šķēršļiem. Būs gan A līnijas tehniskākajiem braucējiem, gan B līnijas tiem, kuri XCO krosā vēl ir iesācēji. Starta un finiša centrs atradīsies dabas parkā “Augstie kalni”. Piebraukšana sacensību centram būs iespējama caur Lizumu.

Sacensību sākums gaidāms pulksten 11:00, kad trasē dosies M16, M14, M4, M5+, W18, W16, W14, W Masters 1+, kā arī hobija klašu braucēji. Šajā braucienā sportisti veiks ievadapli, kam sekos divi vai trīs pamatapļi.

Otrais starts sāksies pulksten 13:00, trasē dodoties vīru Open Sports, M18, M1, M2 un M3 vīru, kā arī Open Sports dāmu braucēji. Dalībnieku un skatītāju ērtībām darbosies kafejnīca. Par lieliskām balvām parūpēsies sacensību atbalstītāji.

Pieteikšanās Lizuma posmam turpinās mājaslapā www.bulta.lv/xco. Tur pieejams arī nolikums un cita aktuālā informācija.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044