Par Latvijas šosejas riteņbraukšanas izlašu oficiālo sporta uztura partneri kļūst “SiS”

Par sadarbību 2021. gada sezonā vienojusies Latvijas Riteņbraukšanas federācijas un sporta uztura ražotājs “SiS”. Sadarbība paredz atbalstu Latvijas šosejas riteņbraukšanas izlašu sportistiem, kā arī lielākajām pašmāju šosejas un MTB riteņbraukšanas sacensībām.

Sporta uztura ražotāja “SiS”  piedāvātā produkcija ir ļoti iecienīta kā profesionālajā, tā arī amatieru un jaunatnes sportā. Tieši “SiS” produktus lieto viena no visu laiku spēcīgākajām šosejas riteņbraukšanas komandām “Ineos Grenadiers”, vairākas vadošās valstu izlases un daudzi simti tūkstoši amatieru un jaunatnes riteņbraucēju visā pasaulē.

Olimpiskās sezonas pašā sākumā par sadarbību uz 2021. gadu ar sporta uzturu ražotāju “SiS” vienojusies Latvijas Riteņbraukšanas federācija. Tās ietvaros atbalstu saņems Latvijas izlašu sportisti šosejas riteņbraukšanā. To vidū arī visi trīs Tokijas Olimpisko spēļu kandidāti – Toms Skujiņš, Krists Neilands un Emīls Liepiņš. Sportisti tiks nodrošināti ar augstākā līmeņa sporta uzturu pasaules un Eiropas čempionātos. Tikmēr vadošajiem junioru braucējiem atbalsts tiks sniegts arī nāciju kausa un citās starptautiskajās sacensībās.

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidents Sandis Āķis: “Pilnvērtīgs uzturs mūsu izlašu sportistiem ir ļoti nozīmīgs augstu rezultātu sasniegšanai pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī citās sacensībās. Patiesi liels paldies “SiS” par ticību Latvijas Riteņbraukšanas federācijas attīstības kursam, kurā viens no galvenajiem uzdevumiem ir atbalsts jaunajiem un talantīgajiem sportistiem, kā arī tiem, kuri jau tagad spēj cīnīties par augstiem rezultātiem prestižākajās elites sacensībās. Esmu pārliecināts, ka kopīgi spēsim sadarboties ilgtermiņā!”

“SIS” sniegs atbalstu arī LRF rīkoto lielāko sacensību, tostarp Baltijas čempionāta šosejas riteņbraukšanā, Latvijas un Lietuvas čempionāta MTB Olimpiskajā krosā un MTB maratonā rīkošanā, kā arī virknē citu prestižāko sacensību norisē. Dažādās vecuma un meistarības grupās sportisti saņems kompānijas sarūpētas balvas.

Kompānijas “SiS” pārstāvis Dainis Bautris: “ Mums, kā vadošajiem sporta uztura nozares pārstāvjiem, ir patiess prieks un gandarījums uzsākt sadarbību ar Latvijas Riteņbraukšanas federāciju. Saprotam, cik svarīga ir uztura nozīme gan amatieru, gan profesionālājā sportā, nodrošinot virzību uz visaugstākajiem mērķiem. Ceram, ka kopīgā sadarbībā spēsim gan palīdzēt jaunajiem sportistiem virzīties karjeras izaugsmē, gan Latvijas vadošajiem sportistiem cinītes par augstām vietām starptautiskās sacensībās  ”

Šī gada Eiropas čempionāts šosejas riteņbraukšanā norisināsies no 8. – 12. septembrim Itālijas pilsētā Trentino, bet pasaules čempionāts gaidāms no 19.  – 26. septembrim Beļģijā, Flandrijas reģionā.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044