LRF padome apstiprina šosejas un MTB sacensību organizatoru komisijas sastāvu un nolikumu

Janvāra mēneša Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) padomes sēdē apstiprināts jaunizveidotās LRF šosejas un MTB organizatoru komisijas sastāvs un nolikums. Komisijā darbosies – Toms Markss, Ivo Viļumovs, Dainis Ritums, Māris Krūze un Dainis Skrūzmanis. Foto: Agnis Melderis.

LRF šosejas un MTB organizatoru sapulces norisinās ik gadu pēc sezonas beigām. Izņēmums nebija arī šis gads. Tās laikā sacensību rīkotāji lēma par LRF šosejas un MTB sacensību organizatoru komisijas izveidošanu, lai operatīvāk un kvalitatīvāk risinātu organizatoriem aktuālu jautājumu risināšanu.

Komisijas darbības uzdevumos ietilpst izstrādāt visiem LRF kalendārā ieļauto sacensību rīkotāju organizēšanas noteikumus, sacensību kvalitātes vērtēšanas sistēmas ieviešana, kategoriju un punktu skalas sistēmas pārskatīšana, kā arī sacensību rīkošanas vadlīniju izstrāde.

LRF padome apstiprināja komisijas nolikumu, kā arī tās sastāvu. Komisiju no LRF valdes pārstāv Toms Markss, no šosejas sacensību rīkotājiem – Ivo Viļumovs (“Evelo Sports Agency”) un Dainis Ritums (RSK “Tandēms”), bet no MTB sacensību rīkotājiem – Māris Krūze (Biedrība “Latvijas Kalnu riteņbraukšanas attīstības centrs”) un Dainis Skrūzmanis (“Līvānu Veloklubs”).

Jau nākamajā nedēļā plānota komisijas sēde, kurā notiks šosejas un MTB sacensības rīkošanas noteikumu izstrāde 2021. gadam.

Komisijas nolikums pieejams ŠEIT:

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044