Wahoo Baltijas Zwift līgas pirmajos posmos noskaidroti seši riteņbraucēji, kas pārstāvēs Latviju PČ kvalifikācijas sacensībās

Pēc pirmajiem trīs Wahoo Baltic seriāla posmiem, noskaidroti seši dalībnieki, kas pārstāvēs Latviju kvalifikācijas sacensībās UCI Pasaules Čempionātam Esporta riteņbraukšanā Zwift platformā.

 Iekštelpu riteņbraukšanas sezona virtuālajā Zwift pasaulē mūsu platuma grādos sāk uzņemt apgriezienus. Trešdien 10.11.2021. tika aizvadīts 3. no 12 ZZK velo veikala un Wahoo organizētās Wahoo Baltijas līgas posmiem, un, tāpat kā iepriekšējie divi, tā arī šis posms bija pārsteigumu un satraukumu pilns ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem. Šis trešais posms noslēdz pirmo no 4 setiem, no kuriem ir jāpiedalās vismaz 3 setos, lai cīnītos par balvām, kuras sagādājuši tādi uzņēmumi, kā Wahoo Baltic, ZZK.LV velo veikals un INDEED.PRO IT risinājumu uzņēmums.

Šosezon sacensības vairs nav tikai starp Latvijas sportistiem, bet cīņai pievienojušies arī Lietuvas un Igaunijas sportisti, kas cīņu padara vēl interesantāku un sarežģītāku. Lai gan pirmos divus posmus Latvijas riteņbraucēji dominēja visās 4 spēka grupās, tomēr pēdējā posmā bija novērojama lielāka lietuviešu riteņbraucēju aktivitāte, un sagaidāms, ka, sezonai uzņemot vēl lielākus apgriezienus, cīņas spars tikai palielināsies.
Tiem, kuri vēl nav paspējuši sagatavoties iekštelpu riteņbraukšanai un piedalīties šajā lieliskajā e-sporta riteņbraukšanas pasākumā, vēl nekas nav zaudēts! Sacensības norisinās katru trešdienu pulksten 18:00 Zwift platformā. Sīkāku informāciju par pieteikšanos un noteikumiem varat meklēt šo sacensību organizatoru mājaslapā www.zwift.lv

Pēc pirmajiem trīs Wahoo Baltic seriāla posmiem, noskaidroti seši dalībnieki, kas pārstāvēs Latviju kvalifikācijas sacensībās UCI Pasaules Čempionātam Esporta riteņbraukšanā Zwift platformā.

Sievietēm:

Dana Rožlapa
Krista Pūcīte
Olga Lukša

Vīriešiem:
Arvils Vikštrems
Emīls Ribaks
Kristers Kovgers

Pārējiem dalībniekiem būs iespēja pacīnīties par papildus vietām kvalifikācijā, piedaloties Zwift organizētajās sacensībās, 13., 14., 20. un 21. novembrī. Sacensību galvenais uzdevums ir noskaidrot vai sportists atbilst A kategorijai (FTP virs 4 w/kg vīriešiem un 3.7 w/kg sievietēm) esporta noteikumu izpratnē, kas tiks veikts ar automātisku sistēmu, kas analizēs sacensību rezultātus.


Vairāk informācijas dalībniekiem un interesentiem meklējiet šeit: https://www.zwift.com/news/27258-uci-qualifiers

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044