Sestdien Murjāņos notiks Latvijas šosejas un MTB riteņbraucēju VFS sacensības

Sestdien, 29. janvārī, no pulksten 11:00 Murjāņu sporta ģimnāzijas manēžā norisināsies Latvijas jaunatnes šosejas un MTB riteņbraucēju vispārējās fiziskās sagatavotības sacensības. Apbalvošanas daļā arī tiks sveikti 2021. gada Latvijas jaunatnes kausa kopvērtējuma izcilnieki.

Vispārējā fiziskā sagatavotība ir ļoti nozīmīgs faktors teju visu sporta veidu panākumu gūšanā. Izņēmums nav arī šosejas un MTB riteņbraukšana. Tieši starpsezonas periods ir īstais, lai uzlabotu un nostiprinātu fizisko gatavību garajai velo sezonai. Neskatoties uz vīrusa “Covid – 19” izplatības mazināšanai noteiktajiem ierobežojumiem, treneri ar sportistiem spējuši atrast radošus piegājienus fiziskajiem treniņiem, nereti izvēloties arī ārtelpas.

Pēc daudzu gadu pārtraukuma Latvijas Riteņbraukšanas federācija un Murjāņu sporta ģimnāzija organizē Latvijas jaunatnes šosejas un MTB riteņbraucēju vispārējās fiziskās sagatavotības sacensības. Tās, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, norisināsies šīs nedēļas sestdienā no pulksten 11:00 MSĢ manēžā. Sacensībām pietiekušies vairāk nekā 50 jaunie sportisti no Murjāņiem, Rīgas, Smiltenes, Talsiem un citiem riteņbraukšanas centriem.

Dalībnieki A, B un C grupā sacentīsies – 20 metru skrējienā, lēkšanā pāri gumijai, pildbumbu pārnešanai, tāllēkšanā no vietas, pievilkšanās pie stieņa, vēdera preses vingrinājumā un 800 metru skrējienā. Uzvarētāji tiks noskaidroti visu disciplīnu kopvērtējumā.

Pēc sacensībām notiks arī 2021. gada Latvijas jaunatnes kausa kopvērtējuma apbalvošana individuālajā un komandu vērtējumā.

Sacensību programma pieejama ŠEIT:

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044