Giant Gravel Race riteņbraukšanas sacensības visiem velobraucējiem

Šī gada 17. jūlijā, Tukuma apkārtnē, norisināsies pirmās Giant Gravel Race riteņbraukšanas sacensības. Skaisti un klusi, lieliskas kvalitātes mazie grantētie ceļi, maģiski meža ceļi, kas vijās augšup un lejup, neliels asfalta posms, kur atvilkt elpu, vai tieši otrādi – veikt izrāvienu.

Tas viss tevi sagaidīs 25km garā aplī ar startu un finišu Sveikuļu atpūtas bāzē. Mēs riteņbraucējus nešķirojam, mēs tos vienojam! Sacensībās var piedalīties ar jebkura veida velosipēdu, kas aprīkots ar bremzēm un ir drošs apkārtējiem, taču īpaši vēlamies aicināt visus Gravel un MTB divriteņu īpašniekus, jo šī būs teritorija jums, draugi. Sacensties iespējams divās distancēs – 25km un 100km.

Abās distancēs trase ir viena un tā pati, tikai atšķiras apļu skaits un starta laiks. Trase būs ātra, ja laikapstākļi neieviesīs īpašas korekcijas. Vienā aplī būs jāveic nepilni 280 kāpuma metri, kas prasīs spēkus. Taču, kas ved augšup, ved arī lejā! Te uzreiz arī jāpiebilst, ka visi kāpumi un nobraucieni ir droši, un veicami nenokāpjot no velosipēda. Uzvarēs stiprākais! Piesakies jau šodien www.gravelweekend.com.


Starp visiem, kuri pieteiksies līdz 1. jūnijam, tiks izlozētas balvas no TU Food. 20 laimīgie iegūs kasti ar “TU” saldējuma smūtijiem! Tiekamies 17. jūlijā, Tukumā, Sveikuļu atpūtas bāzē un piedzīvojam Giant Gravel Race svētkus kopā! Īpašs paldies mūsu atbalstītājiem – oficiālajam Giant & Liv velosipēdu izplatītājam FeelFree,
RS Noma, Tukuma pašvaldībai, TU Food, reklāmas aģentūrai Baseline un 4Cyclists - Latvijā
ražots veloapģērbs.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044