Populārais Vienības brauciens – turpmāk ar Elektrum vārdu

Mūsu valsts gada lielākie velo svētki – 32. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens – no šī gada tiek nosaukts pašmāju spēcīgā zīmola – Elektrum – vārdā. Vērienīgais pasākums, kurā piedalīties var ikviens aktīvās atpūtas cienītājs, norisināsies ceturtajā septembrī Siguldā.

Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens savu tradīciju, masveidības un īpašās auras dēļ ir kā riteņbraucēju dziesmu svētki. Šeit ikviens iedzīvotājs, kas mīl veselīgu dzīvesveidu, atradīs piemērotāko distanci, baudot kopības sajūtu ar tūkstošiem citu velomīļu. Vienības braucienā pulcējas darba kolektīvi, ģimenes, skolēni, vienkāršas draugu kompānijas un piedalās pat Latvijas Valsts prezidents.

Esam panākuši vienošanos, ka no šī gada velobrauciena nosaukumu papildinās tradīcijām bagāts un ļoti veiksmīgs Latvijas uzņēmuma zīmols – Elektrum. Turpmāk pasākums būs pazīstams kā Elektrum Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens. Uzsāktā sadarbība ir jauns attīstības posms, vienlaikus saglabājot visas būtiskās tradīcijas.

Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciena rīkotājs Igo Japiņš: "Kuplā Latvijas riteņbraucēju saime no Elektrum gūs papildu jaudu. Latvijas riteņbraucēju vārdā pateicamies par uzticību! Saglabāsim un vairosim Vienības brauciena tradīcijas! Esot kopā, gūsim vēl vairāk spēka! Man ir prieks, ka mūsu vērtības par veselīgu dzīvesveidu, spēcīgām ģimenēm un saliedētiem kolektīviem sakrīt! Minam kopā jau 4. septembrī!"

AS "Latvenergo" valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Čakste: "Kopš 2009. gada mūsu kolektīvā dalība Vienības braucienā un uzņēmuma atbalsts Tautas brauciena norisei jau ir kļuvis par tradīciju. Pašā pasākuma nosaukumā ir iekodēta kopā būšanas enerģija, un mēs ticam, ka šogad ar mūsu draudzīgo atbalstu pasākums būs vēl jaudīgāks nekā līdz šim. Aicinām ikvienu piedalīties un ar savu klātbūtni vairot draudzīgu enerģiju!"

Jau tuvākajā laikā organizatoru mājaslapā velo.lv sāksies dalībnieku reģistrācija. Ierastās Tautas, Sporta un MTB distances papildinās popularitāti ieguvusī Retro velo, bet jaunums šogad būs bērnu Vienības brauciena ieviešanas diena 3. septembrī. Elektrum Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciena centrs atgriezīsies Siguldas Svētku laukumā.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044