Nākamtrešdien Biķernieku trasē notiks LRF kausa izcīņa šosejas riteņbraukšanā

Visi šosejas riteņbraukšanas cienītāji nākamās nedēļas trešdienā, 3. augustā, laipni aicināti piedalīties Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) kausa izcīņas sacensībās, kas notiks jaunu asfalta segumu ieguvušajā Biķernieku trasē, Rīgā. Jaunatnes sportisti sacentīsies kritērija braucienā, bet juniori un pieaugušie 82,5 kilometru garajā grupas braucienā. Foto: Kaspars Suškevičs.

Pēc ļoti ar šosejas riteņbraukšanā piepildītajiem maija un jūnija mēnešiem, jūlijā Latvijā nenotika nevienas sacensības. Būtisks iemesls tam bija arī trases remonts Biķernieku trasē. Nu trase ir ieguvusi jaunu asfaltu vairāk nekā viena kilometra garumā, kas šosejas riteņbraukšanas sacensības un treniņus ļaus aizvadīt vēl labākos apstākļos.

Nākamās nedēļas trešdienā, 3. augustā, šosejas riteņbraucēji no visas Latvijas un apkārtējām valstīm ir aicināti uz LRF kausa izcīņas sacensībām. Pulksten 11:30 notiks kritērija brauciena sacensības pa ovāla apli D grupas zēniem un meitenēm, C grupas zēniem un meitenēm, kā arī B grupas jaunietēm. Jāatzīmē, ka B grupas jaunieši un A grupas juniores paralēli sacentīsies Rīgas Riteņbraukšanas skolas daudzdienu sacensībās.

Tikmēr vakara sadaļā, kas sāksies pulksten 19:00, gaidāms Open sporta brauciens 82,5 kilometru garajā distancē. Šajā braucienā laipni lūgti piedalīties junioru, elites, U23, CFA, un visu Masters grupu braucēji kā vīru, tā dāmu kategorijās. Sacensību dalībnieki veiks 15 apļu distanci. Tiem, kuri tiks panākti pa apli, tiks dota iespēja turpināt braucienu līdz līderu finišam.

Uzvarētāji vīru un dāmu absolūtajos vērtējumos sacentīsies par lielajiem LRF kausiem. Pie medaļām, diplomiem un atbalstītāju balvām tiks arī pārējie. Par atmosfēru rūpēsies dīdžejs Kārlis Blūmfelds.

Pieteikšanās LRF kausam iespējama platformā www.bulta.lv/lrfkauss. Tur pieejams arī nolikums un cita informācija.

LRF logo

KONTAKTI

Latvijas Riteņbraukšanas Federācija
Roberta Feldmaņa iela 11, Rīga LV -1014
Tālr./fakss: 67540605
Reģistrācijas numurs: 40008023340
Banka: A/S «Swedbank», konts LV70HABA000140J038044